iPhone SE telefonda Siri, sesi algılamıyor

ciftcisami77

Decapat
Daha fazla  
iPhone SE telefonumda Siri sesimi algılamıyor diğer uygulamalar sesimi algılarken Siri neden algılamıyor?

Telefonu fabrika ayarlarına döndürmeyi denedim yine düzelmedi mikrofonda bir sorun yok diğer uygulamalar sesimi algılıyor fakat Siri algılamıyor. Sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone SE telefonumda Siri sesimi algılamıyor diğer uygulamalar sesimi algılarken Siri neden algılamıyor?

Telefonu fabrika ayarlarına döndürmeyi denedim yine düzelmedi mikrofonda bir sorun yok diğer uygulamalar sesimi algılıyor fakat Siri algılamıyor. Sebebi nedir?

Ayarlardan Siri'ye girip Siri ile konuşa girdiğinde hey Siri açık mı bak bakayım.

Açın onu hey siri diyince sizi algılayacaktır.
Maalesef açamıyorum açarkende algılamıyor sesimi açarken konuşmamı istiyor konuştuğumda da algılamıyor.

Açarkende sesimi algılamıyor maalesef

Neden cevaplamıyorsunuz?

Dediğinizi uygulamaya çalıştım fakat onda da siri sesimi algılamadı. Neden cevaplamıyorsun cevap ver artık bana. Neden cevap vermiyorsun?

Son düzenleme:
Maalesef açamıyorum açarkende algılamıyor sesimi açarken konuşmamı istiyor konuştuğumda da algılamıyor.

Açarkende sesimi algılamıyor maalesef

Neden cevaplamıyorsunuz?

Dediğinizi uygulamaya çalıştım fakat onda da siri sesimi algılamadı. Neden cevaplamıyorsun cevap ver artık bana. Neden cevap vermiyorsun?
Hocam musait değildim.

Hey Siriyi açamıyorum maalesef. normal ana ekran tuşuna basılı tutup konuşmayı deniyorum onda da algılamıyor sesimi. Mikrofon sağlam bozuk değil bu arada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı