Merhaba ben 2 gün önce İPHONE SE aldım. Telefonu kullanmaya başladığımdan beri sarjla ilgili bir sıkıntım var. Daha önce hep android kullandığım için ios u bilmiyorum. Telefonuma bazı uygulamalar yükledim.(instagram,shazam,snapchat,swarm,whatsapp,youtube,retrica,photoshop fix,minion rush ve magic rush) Şu an yüklü uygulamalar bunlar. Telefonun uygulamaları otomatik güncelle özelliği kapalı,arka planda uygulama yenile kapalı, siri ve hey siri özelliği kapalı, konum servisleri kapalı,bildirimler önemli olan uygulamalar için açık, ekran parlaklığı %50 civarında, hoparlör %80 açık ve wifi kullanıyorum. Sorun şöyle; snapchat uygulamasında 5 dk duruyorum şarjım örnek olarak %80den %76'ya düşüyor. Youtube da 3 dk'lık video izliyorum %90dan %89'a falan düşüyor. Dün bunla ilgili notlar aldım. Telefonumu %100den şarjdan aldım saat 6:09da, sadece 2 saatlik yoğun bi kullanımım oldu youtube'a girdim müzik dinledim, snapchatte takıldım, oyun oynadım tabi 2 saat dediysem full 2 saat değil ara ara kapatıp kullanmadığım zamanlar oldu neyse bunun sonunda şarjım %77ye düştü. 8:09da %77 ile işe gittim, gün içinde normal bir şekilde ara ara kullandım, saat 15:11de telefonumun şarjı %1'e düşmüştü ve şarja taktım. Telefonun beklemesinde bir sıkıntı yok, saydığım kapalı özelliklerle birlikte wifi'yide kapatıp 9 saat kullanmadan bekledim %100den bir düşüş olmadı. Sorunumu anlatmaya çalıştım umarım anlatabilmişimdir. Benim burda takıldığım konu bu kadar özelliğin kapatılmış olduğu halde bu kadar hızlı düşüşün olması, o özellikleri açıp kullansam ne olur bilemiyorum. Sizce bu normal bir durum mu?