iPhone SE2 Nasıl bir telefon?

Hamdi Tekins

Picopat
Merhaba. Yurt dışında iPhone XS kullanıyorum ama Türkiye'de bir cihaza geçmek istiyorum. iPhone SE 2 çok mantıklı geldi. Ama nasıl bir cihaz?

Tuşlu tasarım benim için sorun değil.

Batarya nasıl?
Hız nasıl?
Oyun performansı nasıl?
Isınma durumu nedir?

Hocam her şeyi iyi lakin artık biraz eskidi elinizdeki XS daha işlevsel hatta. İlla SE serisine geçeceğim diyorsanız SE 3 alın.

Ben yaklaşık bir buçuk senedir kullanıyorum gündelik kullanımda inanılmaz rahat. Tek kamera olması, ekranı ve bataryası en büyük dezavantajları. 2. elde 10.000 TL bandına bulabilirseniz değerlendirmenizi öneririm. Oyun oynamıyorum sadece sosyal medya ve WhatsApp kullanıyorum şarjı ortalama 1 günü çıkarıyor.

Ben yaklaşık bir buçuk senedir kullanıyorum gündelik kullanımda inanılmaz rahat. Tek kamera olması, ekranı ve bataryası en büyük dezavantajları. 2. elde 10.000 TL bandına bulabilirseniz değerlendirmenizi öneririm. Oyun oynamıyorum sadece sosyal medya ve WhatsApp kullanıyorum şarjı ortalama 1 günü çıkarıyor.
10k çok değil mi? 5-6 arası diye biliyotum

Bataryası birazcık zayıf.
Hızı normal aslında.
Basit oyunları çok rahat oynarsın.
Soba olarak bile kullanabilirsin bazı anlarda.

Birazcık para biriktirip 11 falan alabilirsin. Günlük kullanımda yetecektir.
Hocam maalesef biriktiremem. Öğrenciyim zatem

Bataryası birazcık zayıf.
Hızı normal aslında.
Basit oyunları çok rahat oynarsın.
Soba olarak bile kullanabilirsin bazı anlarda.

Birazcık para biriktirip 11 falan alabilirsin. Günlük kullanımda yetecektir.
Ben deji marka batarya ile değişim yaptığım halde ısınma sorunu pek yok aslında fakat arabada şarja taktığımda ısınıyor. PUBG gibi oyunlar için çok ideal değil fakat diğer oyunlar için yeterli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı