iPhone SE2 vs iPhone XS

iPhone 13 ile aynı olacağı beklentisiyle almanı tavsiye etmem. iPhone 6-7-8 gibi modeller hoşuna gidiyorsa ve bunlara benzer bir telefonla devam etmeyi düşünüyorsan o zaman senin için uygun fiyatlı bir alternatif olabilir.
7 kullanmıştım,bataryası elimde patladı 😀

13 ile aynı işlemciye sahip SE2. Uzun süreli kullanacaksan SE2 almanı öneririm. Babamda da var fakat o performans değil boyuttan dolayı SE2 tercih etti 😂
Boyutu küçük olması daha hoş oluyor gerçektende.

OLED ekran, daha iyi kamera ve çelik kasa gibi artıları dolayısıyla XS seçmelisin. SE2, 13 ile aynı performansta falan değil. SE3 aynı performansta. Normalde bu cihazların ikisi de alınmaz iPhone şart değilse.

Hocam 6'dan fazla telefon değiştirdim, kısa zaman içinde 11 kullandım, 7'yi 1.5 sene kullandım. Ama gerçekten de hiçbiri iPhone 7 kadar bile kaliteli değil. Arayüzü olsun işletim sistemi olsun kullanma kolaylığı olsun her türden benim için iPhone daha iyi, 12 almaya karar verdim. Verdiğiniz yanıtlar için çok teşekkür ederim.

64 GB çok az geliyor, ilk başta 12 mini alacaktım sonrasında özel bir aksilik çıktı.
Eger fiziksel depolamaya ihtiyacin yoksa iCloud ile isini halledebilirsin. Sahsen ben de 64 GB XR icin tereddutte kalmistim kullandigim donemde, sonra 50 GB iCloud aldim bir de 5 GB kendisi iCloud ucretsiz hediye ediyor, telefon oldu 119 GB :D

Merhaba arkadaşlar, elimdeki telefon yetersiz gelmeye başladığı için telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum. İlk önce iPhone 12 modellerine baktım ama fiyatlar gerçekten çok artmış. Bende 2.elden temiz telefon almayı düşünüyorum, önemli olan depolama, kamera. Batarya pek önemli değil yanımda powerbank taşıyabilirim. Siz iPhone SE2, iPhone X, XS, modellerinden hangisini önerirsiniz?
SE 2 Kesinlikle ikisi arasından.
13 ile aynı işlemciye sahip SE2. Uzun süreli kullanacaksan SE2 almanı öneririm. Babamda da var fakat o performans değil boyuttan dolayı SE2 tercih etti 😂
13 değil 11 ile aynı işlemciye sahip dost.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı