iPhone SE2 vs iPhone XS

395679

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, elimdeki telefon yetersiz gelmeye başladığı için telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum. İlk önce iPhone 12 modellerine baktım ama fiyatlar gerçekten çok artmış. Bende 2.elden temiz telefon almayı düşünüyorum, önemli olan depolama, kamera. Batarya pek önemli değil yanımda powerbank taşıyabilirim. Siz iPhone SE2, iPhone X, XS, modellerinden hangisini önerirsiniz?

12 Mini'yi ucuza bulabilirsin. X alinmaz, SE 2 alinmaz, XS'nin temizini bulamazsin, bulsan da 2. el piyasasi sacma yuksek cihazlardan.
Hocam özelden bana ulaşırmısınız.Laptopla alakalı size sorum vardıda.

Ablam kullanıyor, yurt içi modelleri en az 30 bin TL'den başlıyor galiba. Almak için çalışmam lazım.
Annem sıfır aldı 43 bin TL.

12 Mini'yi ucuza bulabilirsin. X alinmaz, SE 2 alinmaz, XS'nin temizini bulamazsin, bulsan da 2. el piyasasi saçma yuksek cihazlardan.

64 GB çok az geliyor, ilk başta 12 mini alacaktım sonrasında özel bir aksilik çıktı. Yeniden 12 alabilmem için destek almam veya çalışmam gerek.

Hocam özelden bana ulaşır mısınız? Laptopla alakalı size sorum vardıda.

Annem sıfır aldı 43 bin TL.

Geçen sene 35.500'e almıştık, 256 modeli 47 bin olmuş.

Özellikle kişisel kullanım için mobil cihazlarda 2. eli tavsiye etmem. iPhone 12 alamıyorsan, yakın fiyatlarda olduklarını varsayarak bahsettiğin modeller arasında iPhone XS'i öneririm. Eğer Home butonunun olmadığı modellerle ilgili yakındığın konular varsa, daha geleneksel takılıyorsan o zaman 2. nesil SE almayı düşünebilirsin.

Özellikle kişisel kullanım için mobil cihazlarda 2. eli tavsiye etmem. iPhone 12 alamıyorsan, yakın fiyatlarda olduklarını varsayarak bahsettiğin modeller arasında iPhone XS'i öneririm. Eğer Home butonunun olmadığı modellerle ilgili yakındığın konular varsa, daha geleneksel takılıyorsan o zaman 2. nesil SE almayı düşünebilirsin.

Home butonu pek önemli değil, SE2 performansına iPhone 13 ile aynı diyorlar, mantıklı geldi aslında. Ama yorumlarla beraber biriktirip 12 almaya karar verdim.

Home butonu pek önemli değil, SE2 performansına iPhone 13 ile aynı diyorlar, mantıklı geldi aslında. Ama yorumlarla beraber biriktirip 12 almaya karar verdim.
iPhone 13 ile aynı olacağı beklentisiyle almanı tavsiye etmem. iPhone 6-7-8 gibi modeller hoşuna gidiyorsa ve bunlara benzer bir telefonla devam etmeyi düşünüyorsan o zaman senin için uygun fiyatlı bir alternatif olabilir.

Yanlış bilgi
13 ile aynı işlemciye sahip SE2. Uzun süreli kullanacaksan SE2 almanı öneririm. Babamda da var fakat o performans değil boyuttan dolayı SE2 tercih etti 😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı