iPhone SE3 sert şekilde düştü

İspanak6

Hectopat
Merhaba uzun zamandır SE3 kullanıyorum telefonun 1.90 metreden fayansa düştü çekim yapıyordum şarjım 4 kalmıştı kılıflı kullanıyorum telefon kapandı ekranda veya kasada herhangi bir hasar yok lakin şarja takmama rağmen herhangi bir açılma veya ekranda bir ibare gelmedi dün telefoncuya götürdüm içini söktü ve ekranın kırıldığını söyledi başka bir ekranda denedi fakat yine olmadı ana kartta sorun var dedi görsele ekledigim taraftaki bant kopmuş böyle bir ihtimal var mı telefonu bıraktım görsellere ekledim nerede o sıkıntı olduğunu tanıdık ama yine de size sormak istedim aklım karıştı.

Dosya Ekleri

• IMG_1416.jpeg
    IMG_1416.jpeg
    159,1 KB · Görüntüleme: 65
Daha net ve soketin yakınından fotoğraf var mı? Bazen düşmenin etkisiyle batarya soketide yerinden çıkabiliyor batarya soketini de çıkarıp takıp dene.

Anakartta sıkıntı varsa anakart onarımı yapar bu işlemi yapmak diğerlerine göre daha zor telefoncu güvenilir ise yaptırabilirsiniz ama anakart tamirinin zor olduğunu bilirim yanlış bilmiyorsam.

Merhaba uzun zamandır SE3 kullanıyorum telefonun 1.90 metreden fayansa düştü çekim yapıyordum şarjım 4 kalmıştı kılıflı kullanıyorum telefon kapandı ekranda veya kasada herhangi bir hasar yok lakin şarja takmama rağmen herhangi bir açılma veya ekranda bir ibare gelmedi dün telefoncuya götürdüm içini söktü ve ekranın kırıldığını söyledi başka bir ekranda denedi fakat yine olmadı ana kartta sorun var dedi görsele ekledigim taraftaki bant kopmuş böyle bir ihtimal var mı telefonu bıraktım görsellere ekledim nerede o sıkıntı olduğunu tanıdık ama yine de size sormak istedim aklım karıştı.
Magic Board'u farklı bir donörde denetin. Magic Board düşmenin şiddeti ile ikiye ayrılmış olabilir.

Daha net ve soketin yakınından fotoğraf var mı? Bazen düşmenin etkisiyle batarya soketide yerinden çıkabiliyor batarya soketini de çıkarıp takıp dene.
Telefoncu tanidik anakarta bakcakmış soket dediğim siyah ince bant gibi birşey ekranı kasaya bağlıyor sanırsam bıçak kesiği gibi kopmuş bataryada sıkıntı olsa sanırım orda bakardı bide şarja taktı şarj almadı sanırsam

Telefoncu tanidik anakarta bakcakmış soket dediğim siyah ince bant gibi bir şey ekranı kasaya bağlıyor sanırsam bıçak kesiği gibi kopmuş bataryada sıkıntı olsa sanırım orada bakardı bir de şarja taktı şarj almadı sanırsam.

Bence anakartında sorun yok, sorun ekranında, mantıken ekran çalışmazsa telefon şarj aldığını göremezsin, çıkma ekran bulup telefona taktırıp dene muhtemelen görüntü gelecektir, eğer çalışırsa ekran değişimi yaptırır kullanırsın.

Bence anakartında sorun yok, sorun ekranında, mantıken ekran çalışmazsa telefon şarj aldığını göremezsin, çıkma ekran bulup telefona taktırıp dene muhtemelen görüntü gelecektir, eğer çalışırsa ekran değişimi yaptırır kullanırsın.

Abi telefon şu anda telefoncuda anakarta bakacağım dedi bırkmadan işhone 8 ekranı ile denedi ekran gene gelmedi umarım boş yere anakartla uğraşmaz.

Bencede anakartta sorun yoktur ki öyle bir şey varsa bile onu tamir etmek profesyonellik ister.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı