iPhone SE'yi 6S şarj adaptörü ve kablosu ile şarj etmek sıkıntı yaratır mı?

ibrahimsnckttn

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7640HS
RTX 4060 8GB Laptop GPU
16 GB DDR5 5600 MHz Ram
512 GB M.2 SSD
iPhone SE 2020 satın aldım fakat yeni jenerasyon kutunun içinden adaptör çıkmıyor kablosu çıkıyor.
Önceden 6S kullanıyordum ve 6S'in adaptörü ve şarj kablosu hala bende. 6S'in adaptörü ve kablosuyla şarj etsem herhangi bir sıkıntı çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır. Hatta yan sanayi ürün kullanmaktan daha iyidir farklı model kullanmak. Ben 5S'imi 2 yıldır ağabeyimin iPhone 8 şarj aletiyle ediyorum ne batarya sağlığı düştü ne de bi sıkıntı çıkardı. Bi arkası çizildi o da zaten alakasız 🤣

iPhone SE 2020 satın aldım fakat yeni jenerasyon kutunun içinden adaptör çıkmıyor kablosu çıkıyor.
Önceden 6S kullanıyordum ve 6S'in adaptörü ve şarj kablosu hala bende. 6S'in adaptörü ve kablosuyla şarj etsem herhangi bir sıkıntı çıkar mı?
Cidden adaptör çıkmıyor mu? Yaklaşık 3 ay önce HepsiBurada üzerinden aldığımda kutu içeriğinde vardı. Çok garip. Orjinal Apple ürünü olduğu sürece hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.

Cidden adaptör çıkmıyor mu? Yaklaşık 3 ay önce HepsiBurada üzerinden aldığımda kutu içeriğinde vardı. Çok garip. Orjinal Apple ürünü olduğu sürece hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.
yeni nesil kutular daha küçük olduğu için içinden çıkmıyor malesef. Eğer hızlı şarz özelliğini kullanmak istiyorsan ayrı şekilde adaptör alıyormuşsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı