Mehmet Dordu
Kilopat
Telefonun alt köşede siyah leke var. Şefaf bir leke oraya bir yazı veya resim geldiğinde gözüküyor. Ekranı söktüm ve arkadan hafif aşınmış. Ekran değişim hariç nasıl gidebilir? Ya da gider mi?
Denemekten zarar gelmez, bence değişmeli.Sol üst köşede var benim cihazda da. Garanti karşılar mı acaba bunu ?
Telefoncuya ekran değiştirdim. 100 dediydi. Ekranı takmış ama home tuşunu unutmuş. Sonra açarken üçgen bi plastk çubukla ordan bastırmış az aşınmış orası zaten baktım. Ekranıda 30 a verdi zaten. Düzelme şanşı varmı onu bilmiyorum.Kendi kendine mi oldu. Yoksa hasar mı gördü.
Ucuz etin yahnisi hesabı, 100₺ lik ekrandan ne bekliyorsun ki değişim olmadan bu leke kalkmaz, muhtemelen orada piksel kaybı yaşadı basmanın etkisiyle ekran düzelmez.Denemekten zarar gelmez, bence değişmeli.
Telefoncuya ekran değiştirdim. 100 dediydi. Ekranı takmış ama home tuşunu unutmuş. Sonra açarken üçgen bi plastk çubukla ordan bastırmış az aşınmış orası zaten baktım. Ekranıda 30 a verdi zaten. Düzelme şanşı varmı onu bilmiyorum.
Güncel!
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.