iPhone telefon alınmalı mı?

Bu tarz şeylere bir çok insan "gerek yok, şov yapma" falan der. Ancak inkar edilemeyecek bir gerçek varsa o da "lüks eşyaların getirdiği" imaj var. Bir kafeye gittiğinizde eğer gidip porshce'dan inmezsen kimse senin yaptığın başarıyı bilmez, kimse senin banka hesabını görmez ve kimsenin umurunda da olmazsın. Ancak lüks mekanlardan hikaye atarsan hiyerarşide üst bölgelerde yer alırsın. Bu bir gerçek. Bu yüzden eğer ezik görünmek istemiyorsanız ve bu sebepten göründüğünüzü düşünüyorsanız alınmalı. Şahsen ben şuanki telefonumdan sonra kaç para olursa olsun İphone alacağım diyorum. Çevremde filler tepişirken arada ezilen hep ben oluyorum.

Eğer amacınız daha iyi özelliklere ve daha fazla konfora sahip olmaksa tabiiki alınır, fakat sırf ortamda havam olacak kafasındaysanız paranız çöp olur

Screenshot_2025-05-08-22-15-39-35_4641ebc0df1485bf6b47ebd018b5ee76.jpg

IMG_20250508_221748.jpg

İlk aklıma gelen örnekler. Hayatımızı kolaylaştıran araçlari statü göstergesi gibi kullanan ve görenler ya fakirlerdir ya da gorgusuzlerdir.

Yeni demek istediğim artık gençler iPhone 16 falan takiliyor sosyal ortamlarda Xiaomi düşük bir Aura bırakıyor. Ben de 20 yaşında bir erkek olarak yaşıtlarımdan altta kalmayayım, ne dersiniz?

Kesinlikle mantıksız bir kafa yapısı. Eğer ara mahalleden keko abisi olan, sabıka kayıtlı, ot sevdalısı kızlar dışında artık "oha Apple'si var ölürüm ayol" diyen kız kalmadı sayılır. Bütçene bağlı yine apple alınır ama dediğin sebep için alacaksan önermem.

Yeni demek istediğim artık gençler iPhone 16 falan takiliyor sosyal ortamlarda Xiaomi düşük bir Aura bırakıyor. Ben de 20 yaşında bir erkek olarak yaşıtlarımdan altta kalmayayım, ne dersiniz?

Hocam kesinlikle al iPhone sana telefon değil kalite satar özel hissedersin Android gibi kaba durmaz.

iPhone Türkiye'de statü göstergesi gibi görünüyor inanılmaz saçma bir zihniyet ama yapacak bir şey yok oysa aynı hatta daha uygun fiyata olan Android'ler IPhone'dan kat kat üstün özellikler sunuyor ama işte gel de anlat.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı