İPhone Telefon Tavsiyesi

Berkd06

Hectopat
Daha fazla  
Arkdaşlar ben daha once IPhone marka bi telefon kullanmadım. Yenı bi telefon almak istiyorum. Hangı modelını onerırsınız benim icin?

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 6s öneririm ekran boyutu küçük geliyorsa 6s plus öneririm ki burda samsung al diyenler olucak sakın ola samsung alma verdiğin para çöpe gider diyim sana samsungun aldığında performansı iyi gelir sana ancak aradan bir 2 hafta sonrasında veya 1 2 ay sonrasında telefon donmadan geçinilmiyecek bende önceden samsung galaxy a7 ve s6 kullandım telefon çok güzel geldi. Ancak 1 ay sonrası eski performansını kaybetti kamera falan donmaya basladı çok kötü oldu telefon ve şuan iPhone 6s kullanıyorum süper mükemmel telefon acayip hızlı A9 işlemcisi olmasına rağmen iPhone 7 ninde A10 işlemcisi olmasına rağmen internette testlerine speed testlerine baktıgımda aynı hızda oluyorlar ve ara sıra 6s saliselik farklarla daha hızlı açtığını gözlemledim. Telefonu 1 aydır kullanıyorum birsürü oyun uygulama yükledim gram kasma yok. Ve sana şöyle bi seçenek sunuyum ikiside mütheşem telefonlar ikisinden birini al.
Bak şimdi birincisi iPhone SE: avantajı neredeyse bi 6s kadar hızlı ama şarj ve ekran boyutu kamerası çok sıkıntı yaşatmaz powerbank taşırım diyorsan SE al
Ama sıkıntı yaşatır diyorsan iPhone 6s al :)

Samsungun herhangi bir telefonunu kesinlikle tavsiye etmem. Zamanında iphone 4s ilk çıktığında Amerika'dan alanlardanım, 2 - 3 sene sonrsa Samsung Galaxy s5 e geçmiştim ilk başlarda iyiydi, alınan her elektornik ürün ilk başlarda mükemmel gelir ama zamanla rengini belli etti donmalar, kendi kendine kapanmalar, bir sürü sorun. Şimdi tekrardan iphone a geçtim yemin ediyorum hayat varmış. Bütçen varsa iphone 7 yi bekle derim. Ben iphone 7 kullanıyorum, gerek hızı olsun gerek kullanımı olsun samsungtan kat kat daha iyi.

Samsungun herhangi bir telefonunu kesinlikle tavsiye etmem. Zamanında iphone 4s ilk çıktığında Amerika'dan alanlardanım, 2 - 3 sene sonrsa Samsung Galaxy s5 e geçmiştim ilk başlarda iyiydi, alınan her elektornik ürün ilk başlarda mükemmel gelir ama zamanla rengini belli etti donmalar, kendi kendine kapanmalar, bir sürü sorun. Şimdi tekrardan iphone a geçtim yemin ediyorum hayat varmış. Bütçen varsa iphone 7 yi bekle derim. Ben iphone 7 kullanıyorum, gerek hızı olsun gerek kullanımı olsun samsungtan kat kat daha iyi.
Benim yazımdada aynısı vardı ellerini yormana gerek yoktu ama neyse :)

Ayriyeten iPhone 7 almanıda önermem onurogrunc yanlıs anlama ama iPhone serilerinde S ler daha iyi oluyor 7 alcaksan 7s i bekle. ama dediğim gibi SE yada 6s öneririm

Ayriyeten birde şu var eğer iPhone 7 ve serilerini alırsan sıkıntı yaşayabilirsin kablosuz kulaklık alamam diyorsan sıkıntı çünkü hem telefonu şarj ederken hemdr müzik dinliyemiyorsun içerisindeki bulunan aparat şarj girişine takıldığı için aynı anda yapamıyorsun şarj ile kulaklığı.

Benim yazımdada aynısı vardı ellerini yormana gerek yoktu ama neyse :)

Ayriyeten iPhone 7 almanıda önermem onurogrunc yanlıs anlama ama iPhone serilerinde S ler daha iyi oluyor 7 alcaksan 7s i bekle. ama dediğim gibi SE yada 6s öneririm

Ayriyeten birde şu var eğer iPhone 7 ve serilerini alırsan sıkıntı yaşayabilirsin kablosuz kulaklık alamam diyorsan sıkıntı çünkü hem telefonu şarj ederken hemdr müzik dinliyemiyorsun içerisindeki bulunan aparat şarj girişine takıldığı için aynı anda yapamıyorsun şarj ile kulaklığı.
Farklı insanlardan duysun istedim :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı