Benim yazımdada aynısı vardı ellerini yormana gerek yoktu ama neyseSamsungun herhangi bir telefonunu kesinlikle tavsiye etmem. Zamanında iphone 4s ilk çıktığında Amerika'dan alanlardanım, 2 - 3 sene sonrsa Samsung Galaxy s5 e geçmiştim ilk başlarda iyiydi, alınan her elektornik ürün ilk başlarda mükemmel gelir ama zamanla rengini belli etti donmalar, kendi kendine kapanmalar, bir sürü sorun. Şimdi tekrardan iphone a geçtim yemin ediyorum hayat varmış. Bütçen varsa iphone 7 yi bekle derim. Ben iphone 7 kullanıyorum, gerek hızı olsun gerek kullanımı olsun samsungtan kat kat daha iyi.
Farklı insanlardan duysun istedimBenim yazımdada aynısı vardı ellerini yormana gerek yoktu ama neyse
Ayriyeten iPhone 7 almanıda önermem onurogrunc yanlıs anlama ama iPhone serilerinde S ler daha iyi oluyor 7 alcaksan 7s i bekle. ama dediğim gibi SE yada 6s öneririm
Ayriyeten birde şu var eğer iPhone 7 ve serilerini alırsan sıkıntı yaşayabilirsin kablosuz kulaklık alamam diyorsan sıkıntı çünkü hem telefonu şarj ederken hemdr müzik dinliyemiyorsun içerisindeki bulunan aparat şarj girişine takıldığı için aynı anda yapamıyorsun şarj ile kulaklığı.
PekiFarklı insanlardan duysun istedim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.