iPhone tercih etmek

• Konuyu başlatan 350070
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 193
  • Görüntüleme 9.570
Abi iPhone stabil yhaa diyecekler şimdi sanki yıllar öncesindeymişiz gibi.

“Abi Android özgürlük yha”

Google Play uygulama yorumları: “Reklamdan uygulamayı kullanamıyorum Allah belanızı versin.”

Herkes İphone’lerin çentiğine laf atıyor da bana çok güzel geliyor o tasarım.
Linux ve Android kullananlar süreki "özgürlük, açık kaynak kodlu yazılım" vs. diyorlar. Ben bunun müşahhas bir artısını göremedim. Açık olunca ne oluyor?
Bence de kullananlar örnek versin biz de bilelim ne yapıyorlar da özgürlüğü yere göğe sığdıramıyorlar.

Şahsen benim alma sebebim uzun yıllar kullanabilmekti. Ben aldığım şeyleri her zaman uzun yıllar kullanabilmek için, almışken bir kere alayım değiştirmekle uğraşmayayım diye seçerim. 2016 Nisan ayından beri iPhone 6S kullanıyorum. Telefonda kasma, donma gibi hiç bir sorun yok hala. Her zaman son güncellemeleri kuruyorum. Tek sorun Touch ID çalışmıyor. O da benim hatamdı klasik bir telefoncuya kırılan ekranımı değiştirttim ve o değişimden sonra Touch ID çalışmamaya başladı. Benim zamanımda Android'in amiral telefonlarını alan arkadaşlarım kasma, donma ve çeşitli sorunlardan telefonlarını değiştireli yıllar oldu. Ben iPhone kullanıcısı olarak bu yanlarını bildiğim için bir sonraki telefonumu da *eğer ki bütçem yeterse* iPhone'dan yana kullanırım. Çünkü güzel bir geçmişim, güzel bir deneyimim var. Ama Android kullanan hiç bir insanı da yargılamam. Herkesin kendi tercihi ve bütçesine uygun seçimi diyelim.

iPhone almayı düşünüyordum fakat sd kart girişi yok. MP3 çalmam lazım internetsiz. iPhone kullanıcılarına tarafsız bir şekilde soruyorum. Iphone'da internetsiz MP3 çalınıyor mu? Android de iphone de kullanmıyorum.

Dostlarım, Samsung S20 gibi tasarım harikası, mükemmel bir cihaz dururken,
Tasarımdan yoksun ve bihaber IPhone'a tercihin bir nedeni olmalı.
Ben gerçekten bilmediklerine veriyorum. Daha geçen bir abi yıllardır iPhone kullanıyor ama 60FPS video kamerasını açmamış bile, telefonunda müzik bile yok. Yardımcı oldum.
Aynı şekilde "FM" diye uygulama gösterdim bir çok kardeşime, bir nebze de olsa video indirip, cihazlarına kaydediyorlar, ya da herhangi dosyaları indirip depolayabiliyorlar. Ve halen iPhone'u savunuyorlar.
iPhone kalite değil, iPhone son kullanıcıya yönelik, yenilikten uzak, dışa kapalı, telefon kullanmasını bilmeyen ve ya hayattan zevk almasını bilmeyen insanlara göre bir cihaz.

S20, kalite ve performans ürünü bir şaheser.
Güvenlikte, güvenlik diye tutturuyorlar da, S20'de güvenlik namına bir şey yok mu? Knox diye yıllardır bir şey var.
Param olursa, yeni modeller bile çıksa, S20 alacağım, mükemmel bir tasarım. İnanılmaz zarif ve kozmetik olarak efsane duruyor.

iPhone ile kıyaslayın, ne de olsa iPhone yanında duvar kalır inovasyonları ile. Çünkü öyle bir şeyin IPhone'da olmadığını biliyoruz herhalde.
Kablosuz kulaklık, Apple'a gelince "Air Pods". Aman Allah'ım! OMG!

İşin garip tarafı, X, 11, 12 aynı tasarım ve gözle fark edilmeyecek detaylar, ekran, menüsü, ayarları, uygulamaları vs.
Çentiğin de ne kadar kötü bir tasarım olduğunu bilmeyen yoktur herhalde.

Hala yeniliğe ve değişime kapalı bu fan boyların tutturduğu tek şey " kedi ve ciğer " diye bir şey demeleri galiba.
Başka da bir halt bilmezler ha. Görende sanacak iPhone kullanmadık, sıkıyoruz biz bu bilgileri.
5 senedir İphone 6S kullanıyorum kasma, donma veya yavaşlama gibi hiç bir sorunum şuana kadar olmadı fakat bundan önce kullandığım Android ve Microsoft sistemlerde başıma gelmeyen kalmadı garantileri bile bitmeden donmalar yavaşlamalar oldu. Yani demem o ki adamlar işletim sistemini yapmışlar, 5 yıldır cihazımda hiç bir sorun olmadı ama olursa ve yeni telefon almam gerekirse de pahalı olduğu için yeni modelleri almak yerine güncelleme almayacağını bilerekten yine 6S veya 7 modellerini alırım hiç bir sorun yaşamadan da kullanmaya devam ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı