iPhone tercih etmek

• Konuyu başlatan 350070
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 193
  • Görüntüleme 9.560
Hristiyanlığı yaymaya çalışan misyonerler gibisiniz. Sürekli bir ikna çabası, sürekli bir kötü olduğuna inandırma çabası. Kullanan adam memnun. Diğer cihazları da biliyor, merak etmeyin. Sadece marka hevesi olsa silinir giderdi şimdiye kadar. Bütün dünya enayi, bir tek siz akıllı değilsiniz. Bir zahmet kullanın da görün nasıl bir telefon ve işletim sistemi olduğunu. Ondan sonra kişisel olarak kararınızı verirsiniz. Size uymuyorsa geçersiniz başka markalara. Herkesin siz olmadığını da düşünme yetiniz varsa, bunun tercihe bağlı bir şey olduğunu da fark edebilirsiniz belki.

"iPhone kalite değil, iPhone son kullanıcıya yönelik, yenilikten uzak, dışa kapalı, telefon kullanmasını bilmeyen ve ya hayattan zevk almasını bilmeyen insanlara göre bir cihaz." Bu yorumu yapan birine de bir şey anlatılmaz gerçi. Sorunlu olan sizsinizdir belki, bunu da düşünün. :)

Hristiyanlığı yaymaya çalışan misyonerler gibisiniz. Sürekli bir ikna çabası, sürekli bir kötü olduğuna inandırma çabası. Kullanan adam memnun. Diğer cihazları da biliyor, merak etmeyin. Sadece marka hevesi olsa silinir giderdi şimdiye kadar. Bütün dünya enayi, bir tek siz akıllı değilsiniz. Bir zahmet kullanın da görün nasıl bir telefon ve işletim sistemi olduğunu. Ondan sonra kişisel olarak yorumlarsınız. Herkesin siz olmadığını da düşünme yetiniz varsa, bunun tercihe bağlı bir şey olduğunu da fark edebilirsiniz belki.

"iPhone kalite değil, iPhone son kullanıcıya yönelik, yenilikten uzak, dışa kapalı, telefon kullanmasını bilmeyen ve ya hayattan zevk almasını bilmeyen insanlara göre bir cihaz." Bu yorumu yapan birine de bir şey anlatılmaz gerçi. Sorunlu olan sizsinizdir belki, bunu da düşünün. :)
Sen de 18 yaşından küçük bireyler gibisin :).

2015 yılında kardeşime iPhone 6S cihaz aldık. 2017 Yılında bende kendime bir Samsung Galaxy S8+ cihaz aldım. Aradan geçen 5 yıla rağmen kardeşim 6S cihazını mutlu mesut yağ gibi akar vaziyette kullanmaya devam ediyorken benim S8+ Çöp olalı 1 yıldan fazla oldu (cihaz 6S den iki yaş genç olmasına rağmen) :) Benim S8+ daha 2 yaşını doldurmadan güncelleme desteğini kaybetmişken 5 yaşındaki 6S hala düzenli olarak güncelleniyor.

2014 yılında Samsung Galaxy Note 4 aldım. Telefonda kronik bir şebeke problemi mevcuttu daha 2. ayında servise verdim. Servise verdiğim esnada dahi telefon çekmediği halde telefonu 1 ay tutup sorun yoktur diyerek iade ettiler. Bu senaryo böyle birkaç kez tekrarlandı.

Kardeşimin 6S'indeki batarya problemi için internet üzerinden servis randevusu almak istediğimizde, tüm tetkikleri internet üzerinden yapıp telefonun bataryasını değil direk kendisini değiştirdiler.

Şimdi kıymetli kardeşim; ürün, ürüne verilen para ve karşılığında alınması istenen hizmet kişiden kişiye, kişinin beklenti ve arzularına göre farklılık gösterebilir. "S20 gibi harika ötesi tasarım" vs. gibi Troll yorumlar yapmışsın ki bence berbat bir tasarım, o cihazı almak için senin için yeterli bir sebep olabilir. Özellikle ürünü anne baba parası ile alıyorsan kalan sebepler hiç umurunda dahi olmayabilir.

Fakat paranın nasıl kazanıldığını bilen bir insan isen, ürünün cazibesinden ziyade, ürünü sana satan firmanın satış sonrası hizmet desteği senin için daha hayati bir anlam taşıyor. Apple kelimesinin benim literatürümdeki karşılığı, muazzam bir ekosistem ile satış sonrası kusursuz hizmettir.

Hristiyanlığı yaymaya çalışan misyonerler gibisiniz. Sürekli bir ikna çabası, sürekli bir kötü olduğuna inandırma çabası. Kullanan adam memnun. Diğer cihazları da biliyor, merak etmeyin. Sadece marka hevesi olsa silinir giderdi şimdiye kadar. Bütün dünya enayi, bir tek siz akıllı değilsiniz. Bir zahmet kullanın da görün nasıl bir telefon ve işletim sistemi olduğunu. Ondan sonra kişisel olarak yorumlarsınız. Herkesin siz olmadığını da düşünme yetiniz varsa, bunun tercihe bağlı bir şey olduğunu da fark edebilirsiniz belki.

Çok güzel yorumlamışsınız arkadaşı. İnsanın demek istediği ama nasıl anlaşılır şekilde anlatırım dediği şekilde anlatmışsın. :D

Özellikle "Bütün dünya enayi, bir tek siz akıllı değilsiniz" lafı çok iyiydi. :D

Çok güzel yorumlamışsınız arkadaşı. İnsanın demek istediği ama nasıl anlaşılır şekilde anlatırım dediği şekilde anlatmışsın. :D

Özellikle "Bütün dünya enayi, bir tek siz akıllı değilsiniz" lafı çok iyiydi. :D
Değişik bir sıkıntıdalar, anlamadım. Kibar bir şekilde yazmaya çalıştım. Aslında hiç umursamamak lazım. Bir insan başkasının tercihine bu kadar hırs ve düşmanlık besleyemez normalde. Karşısındakini de hor görüyor resmen. Bir tek onlar biliyor telefon işini. İnsanın bir sıkıntısı olması gerekir böyle bir hareket yapması için. Böyle konu açıp 10 sayfa olana kadar da vazgeçmezler. Boş efor. Bas engeli geç diyorum kendime böyle durumlarda. :)

Bunun için tartışmak istemiyorum ama Android gerçekten çok uğraştırıcı ve kullanışsız bir işletim sistemi. Zevkler ve renkler tartışılmaz Samsung’un S10 dan sonra diğer amiral gemilerini hiç sevmedim batırmışlar resmen. iPhone alan çoğu kişi uzun ömürlü olmasından dolayı alıyor 3-4 yıl geçsede performansını korumasından dolayı alıyor. Yani ne bu düşmanlık? Anlamadım açıkçası.

Değişik bir sıkıntıdalar, anlamadım. Kibar bir şekilde yazmaya çalıştım. Aslında hiç umursamamak lazım. Bir insan başkasının tercihine bu kadar hırs ve düşmanlık besleyemez normalde. Karşısındakini de hor görüyor resmen. Bir tek onlar biliyor telefon işini. İnsanın bir sıkıntısı olması gerekir böyle bir hareket yapması için. Böyle konu açıp 10 sayfa olana kadar da vazgeçmezler. Boş efor. Bas engeli geç diyorum kendime böyle durumlarda. :)

Aynen. Bazı iOS kullanıcıları da var bu şekilde. Be arkadaş size ne milletin kullandığı cihazdan. Herkes istediği cihazı kullanır. Milleti ikna etme çabası nedir bu kadar ? :D Elinde olsa tokatlayarak "bu cihazı alacaksın" diye zorlayacaklar. :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı