iPhone tercih etmek

• Konuyu başlatan 350070
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 193
  • Görüntüleme 9.583
Apple ekosistemini kullanan cihazlar arası yüksel hızlı kablosuz dosya paylaşım teknolojisi.
FTP ve Wi-Fi Direct vs ile diğer cihazlarla da yapılabiliyor. Ancak tek tuş ile paylaş deyip. MacBook'u seçip başka hiçbir ek program vs gerek kalmadan 2-3 saniyede onlarca fotoğraf ve videoyu masaüstümde görmek hoşuma gidiyor.

Dostum Es file Manager dedim. Çünkü M. Ö.
Yine aynı telefondan örnek vereceğim.
Es file Manager 5MB bir şey. Açıyorsun programı, uzaktan bağlantıyı aç diyorsun ve bilgisayarınızdan adres çubuğuna FTP adresini yazıyorsun ve ağ yönetiminden bir klasörü çıkıyor ona tıklıyorsun. Diğer üst modeller zaten bir şeye ihtiyaç duymuyor.

Ha bu arada, ağ paylaşımı olan her işletim sisteminden neredeyse paylaşım yaparsın, kapalı değil yani.
Tercih sebebin bu olmamalı gerçekten.
Ben 2 cihazı da çok seviyorum şahsen, gerçekten iyi bir gelirim olmadığı sürece asla erişemeyeceğim cihazlar.
Bende :(.

Dostum insanların tercihlerine yaklaşımında bir sıkıntı var. Herkes senin bakış açına sahip olmak zorunda ya da senin satın alım tercihlerine sahip olacak diye bir şey yok.

İki telefonu da yıllarca kullandım. İş hayatına başladıktan sonra insanın aradığı en büyük şey sakinlik ve devamlılık oluyor. Kullandığın telefon düzgün çalışsın ve seni yarı yolda bırakmasın diye bakıyorsun. iPhone bu konuda sicili daha temiz bir cihaz. En azından garanti sorunu bile yaşasan çoğunlukla yeni cihaz alıyorsun problemin büyüklüğüne bağlı olarak. Ayrıca oldukça üretken bir işletim sistemine sahip. Üretkenlik ve işlevsellik açısından iOS'ta bulunan uygulamalar oldukça gelişmiş vaziyette.

Ayrıca insanlar marka cihaz kullanmak isteyebilir. Sadece bu bile başlı başına bir nedendir. Bu marka illa apple olmak zorunda değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı