iPhone tercih etmek

  • Konuyu başlatan 350070
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 193
  • Görüntüleme 9.526
Tercih meselesi, Apple kullananların önemli kısmı yazılımların kullanıcı açısından sadeliğinden dolayı tercih ediyor. Benim için ise durum tersi, yazılımı sevmiyorum direkt olarak. Özelleştirmeye bu kadar kısıtlı, dışarıdan erişime bu kadar kısıtlı bir yazılım bana göre değil.

İlk çıktığı dönemde belki bu defa ısınırım diyerek iPhone 7 Plus aldım, öncesinde sadece 2 haftada kaybettiğim 3GS kullanımım oldu 2009'da. 7 Plus daha senesini doldurmaden (7-8 ay) yine Android telefona geri döndüm.
 
Bu konuda haklı olabilirsiniz. Ama telefon menüde 2.5 GB ram kullanamaz ki, oyunlarda fark eder RAM. :D

Ama telefon işlerinden çok anlamıyorum. Konuyu burdakilere devrediyorum. :D
Redmi 8 kasma yaşayan var. Örnek;
 
Redmi 8 kasma yaşayan var. Örnek;
Şikayetvar'a baklılırsa Iphone da çok temiz değil. :D

Adam telefona ne indirmiş, nasıl kullanmış? Belki biz şanslıyızdır sağlam gelmiştir telefon. :D
 
1 Yıl mı? :D.

İlk defa duyuyorum. Belki öyle bir şey vardır. :)

Bazı alt segment modeller 1 veya hiç almıyordu orta ve üst segmentler X sürümü ile geldi ise X1 güncellemesini alıyor ve X2 aldıktan sonra sonlanıyor X3 göremiyor. Bu da yeni çıkan Android sürümlerinin artık eski cihazların donanımının yetersiz gelmesinden kaynaklanıyor mesela Android'in fazla RAM kullanması bu donanım olayına örnek.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı