Çözüldü iPhone Virüs Garanti Kapsamına Girer Mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

KORAYZA01

Hectopat
Katılım
28 Mart 2015
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Telefonumda virüs olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple iPhone 6 cihazımı servise götüreceğim. Virüs varsa temizlerler mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonumda virüs olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple iPhone 6 cihazımı servise götüreceğim. Virüs varsa temizlerler mi?

IOS'te tespit edilmiş ve işletim sisteminde sorun yaratabilecek bir virus yada farklı bir zararlı yazılım yok bildiğim kadarıyla. Eğer telefonu jailbreak yaptıysanız garanti kapsamında bir işlem yapılmayabilir. Telefonu iCloud'a yedekleyip sıfırlayabilirsiniz içiniz rahat edecekse.
 
Eğer cihazın Jailbreak'liyse geri yükleme yapıp servise yolla. Çünkü bazı teknik servisler bunu garanti kapsamı dışında tutuyor ve yapmıyor. Ayrıca iOS kapalı bir sistem ve virüs bulaşma ihtimali çok düşük. Virüsten kastın yavaşlamalar ve kesintilerse iTunes üzerinde yedek alıp geri yükleme yap cihaz eski hızına kavuşur.
 
Büyük bir ihtimalle iOS'ta bir şeyleri bozmuşsundur. AppStore'dan bir şeyler indirerek virüs girmesi imkansız. Jailbreak'lıysa sıfırla düzelir.
 
iOS'da ilk geldiği günki gibi saf olarak kullanırsanız virüs girme ihtimali yok gibi bir şey diyebiliriz. Jailbreak falan yaptıysanız silin ve garantiye yollayın.
 
iOS'da virüs yoktur arkadaşlar. iCloud üzerinden istediğinizi (özellikle rehber yedekleyip) veya itunestan bilgisayarınıza yedekleyip güncel sürüm yükleyerek sıfırlayınız telefonunuzu.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı