iPhone vs Android tartışması neden bitmiyor?

Android leş çünkü parası olmayanların İphone alamayanların kendini avuttukları tek şey class adam İphone alır.

iOS fanboylari cok toxic bence. Android fanboylari haklidir.

Doğrusu o ama kardeşim.
Degil. iOS asiri kisitli bir OS. Torrent indirmek icin bile 500 takla aciyorsun. O da bir iki torrent hakki. Cunku torrenti, download linkine ceviren sitelerin deposu doluyor.

PPSSPP bile yuklemek icin 40 takla atiyorsun. PPSSPP ya!
Ki ben daha yukleyemedim.

Teknik bilginin eksikliğinden dolayı kaynaklanıyor. İnsan her zaman elindekini övecek tabii.

Tamam Uranos paran olunca sende bir İphone al ondan sonra aradaki farkı görürsün.
iPhone kullaniyorum kanki.

Ha iPhone isimi goruyor;
- Pdf okuyorum,
- 1080p60FPS video cekiyor,
- Ses kaydedicisi guzel,
- Not tutma uygulamasi guzel.

Tamam Uranos paran olunca sende bir İphone al ondan sonra aradaki farkı görürsün.
Sen şimdi Android telefonların hepsini ucuz, yavaş, kalitesiz cihazlar sanıyorsun ama gerçekte iPhone gibi üst segment Android telefonlar var.(S21, Galaxy Fold, Vivo X70 Pro+ vs.) Bu da "Android fakir işidir" düşüncesini tamamen çürütür. Sadece akıllı telefonlar hakkındaki cahilliğini göstermek dışında hiçbir şey yapmıyorsun. Lütfen bir kaç dakika düşüm ve kendine gel. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…