iPhone vs Android tartışması neden bitmiyor?

Ama ben bu tartışmaları yapıcı olmaktan ziyade iki hayran kitlesinin kavgasıymış gibi görüyorum. Belki gerçekten yapıcı olsalardı belki de ben bu konuyu hiç açmayacaktım.
Zaten üste de belirtiğim gibi, rekabet ortamını korunması ve paranın hakkını verebilen cihazlar için gerekli birşey.
iOS fanboylari cok toxic bence. Android fanboylari haklidir.

Teknik bilginin eksikliğinden dolayı kaynaklanıyor. İnsan her zaman elindekini övecek tabii.

Tamam Uranos paran olunca sende bir İphone al ondan sonra aradaki farkı görürsün.
Sen şimdi Android telefonların hepsini ucuz, yavaş, kalitesiz cihazlar sanıyorsun ama gerçekte iPhone gibi üst segment Android telefonlar var.(S21, Galaxy Fold, Vivo X70 Pro+ vs.) Bu da "Android fakir işidir" düşüncesini tamamen çürütür. Sadece akıllı telefonlar hakkındaki cahilliğini göstermek dışında hiçbir şey yapmıyorsun. Lütfen bir kaç dakika düşüm ve kendine gel. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı