iPhone vs diğer markalar

@legloasq karar sizin hocam artık. Ben S20 FE SD model alırdım çünkü MIUI sevmiyorum + olarak super AMOLED ekran ile IPS LCD ekran arasında tabiri caizse dağlar var.
Hayır yok. iPhone 11 alabilirsiniz.

Haklısınız hocam.
O bütçedeki iPhone 11'den daha iyi tek cihaz 12 mini.
Onuda ekran vb sebebiyle istemediğini belirtti.

Hocam ekran olarak herkes başka bir şey diyor. iPhone 11'in IPS LCD ekranı güzel gibi.

Hocam sebebi Apple çok kaliteli bir IPS LCD kullanıyor bu sebeple istisna diyebiliriz.
Fakat Xiaomi o kadar kaliteli bir IPS LCD ekran kullanmıyor ne yazık ki.
Örneğin kuzenimin mi 10t si ile abimin iPhone 7 plusundaki IPS LCD arasında farkedilir seviyede fark var.

Kararım iPhone 11 128 GB olacak gibi ama Samsung S20'nin de 120 Hz'si cazip geldi.

Arada akıcılık olarak çok ciddi fark hissedilir evet bu doğru.
Ben IOS'a ısınamadığım için S20 FE alırdım fakat performans olarak iPhone 11 çok daha iyi.
Alabilirseniz sarı siteden kayıtlı OnePlus 9 öneririm. Güncel, amiral ve Android tarafındaki en performanslı cihaz belki de.

Dediğiniz cihazı dolandırılmadan, güvenilir almak için neredeyse iPhone 11 parası vermek lazım.
Param güvende seçeneği olan çoğu satıcı 6500+ fiyattan koymuş telefonu.

Hocam iyi bir cihaz tercih edebilirsiniz.

Kamera anlamında pek bir bilgim olmasa dahi cihaz S20 FE'ye oldukça benziyor. 5500 TL'ye aynı yonga seti, daha iyi bir ekran sunan S20 FE SD de alabilirsiniz.

IOS çok daha iyi. Sadece bir kere Android kullandım. Diğer telefonlarım hep Apple oldu.

iPhone 11 alın geçin şu an o fiyata en iyi telefon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…