Hayır yok. iPhone 11 alabilirsiniz.O kadar fiyata alınabilecek çok daha iyi telefonlar var biliyorum.
Hayır yok. iPhone 11 alabilirsiniz.O kadar fiyata alınabilecek çok daha iyi telefonlar var biliyorum.
Hayır yok. iPhone 11 alabilirsiniz.
@legloasq karar sizin hocam artık. Ben S20 FE SD model alırdım çünkü MIUI sevmiyorum + olarak super AMOLED ekran ile IPS LCD ekran arasında tabiri caizse dağlar var.
Hocam ekran olarak herkes başka bir şey diyor. iPhone 11'in IPS LCD ekranı güzel gibi.
Kararım iPhone 11 128 GB olacak gibi ama Samsung S20'nin de 120 Hz'si cazip geldi.
Alabilirseniz sarı siteden kayıtlı OnePlus 9 öneririm. Güncel, amiral ve Android tarafındaki en performanslı cihaz belki de.
Benim tercihim bu model olurdu.![]()
Oneplus 8 128 Gb In2013 Onyx Black ( Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Oneplus 8 128 Gb In2013 Onyx Black ( Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bataryası vb. soruları @HaWlI KuLlANIcI daha iyi bilecektir.
Telefon almayı düşünüyorum, 5-6 senelik Samsung J5 ile idare ediyordum artık Samsung'dan başka marka istiyorum, aklımda iPhone 11 128 GB var lakin fiyatı fazla. O kadar fiyata alınabilecek çok daha iyi telefonlar var biliyorum Xiaomi vs. ama iPhone da almak istiyorum bana telefon önerebilir misiniz?
Yine 5-6 sene beni tutacak.
Gereksinimleri;
Şimdiden ilgilenecek herkese teşekkürler.
- Minimum 64 GB.
- iPhone 11 gibi Full ekran.
- Kamerası günlük hayatta iyi olsun yeter.
- Oyunlarda kasmasın.
- Genel olarak takılmayan hızlı telefon.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.