iPhone vs Mate 50 Pro

lensi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, yeni bir telefon almayı fusunuyorum, arkadaşlar daha önce iPhone, kullanmadım, bir arkadaştan duydum kullanan birisi tabii, Mate 50 Pro'dan bahsetti, kamerası gayet iyi dedi, ama aklımda IPhone da var, sizce hangi iPhone alınır? 11 üstü tabii 12 veya 13 alınır mı sizce? Babama soyleyeceğim onun arkadaşları var kendisi getirtir, yurt dışı cihazlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Huawei mate 50 pro alın her türlü daha iyi iphone 60 hz kullanmaya devam ediyor şaka gibi bir bir kaç yıl önce çıkmış dedikleriniz model bence Huawei mate 50 pro alın.

Arkadaşlar merhaba, yeni bir telefon almayı fusunuyorum, arkadaşlar daha önce iPhone, kullanmadım, bir arkadaştan duydum kullanan birisi tabii, Mate 50 Pro'dan bahsetti, kamerası gayet iyi dedi, ama aklımda IPhone'da var, sizce hangi iPhone alınır? 11 üstü tabii 12 veya 13 alınır mı sizce? Babama soyleyeceğim onun arkadaşları var kendisi getirtir, yurt dışı cihazlar.

Hocam 11'i silin bir kere kafanızdan israf tamamen. 12 ile 13 arasında da devasa fiyat farkı yok bütçe el veriyorsa 13'e çıkın arada iyi farklar var. Pro modelleri de düşünebilirsiniz. 12 yerine o bütçeye 11 Pro, 13 yerine 12 Pro, veya zorlayıp 13 Pro.

Hocam 11'i silin bir kere kafanızdan israf tamamen. 12 ile 13 arasında da devasa fiyat farkı yok bütçe el veriyorsa 13'e çıkın arada iyi farklar var. Pro modelleri de düşünebilirsiniz. 12 yerine o bütçeye 11 Pro, 13 yerine 12 Pro, veya zorlayıp 13 Pro.

Hocam annemde 13 Pro Max var, 1 sıkıntısı var oda arka kamera herhalde darbe yemiş, bir şeyler hemen odaklanmıyor, annem sana vereyim dedi sizce alayım mi?

Hocam annemde 13 Pro Max var, 1 sıkıntısı var oda arka kamera herhalde darbe yemiş, bir şeyler hemen odaklanmıyor, annem sana vereyim dedi sizce alayım mi?

Hocam onu düzelttirebilirsiniz basit bir işlemle. Bence annenizden direkt 13 Pro Max'i alın. Bu arada söylemeyi unuttum yurt dışından aldığınız 13 ve altı serisi iPhone cihazlarda toplama çıkma riski yüksek. Yurt dışında 14 ve 15 modellerinde toplama yok.

Ana kriter kamera ise huawei mate 50 pro saydığınız bütün iphone modellerinden kamera olarak çok daha iyi. Eksisi Google servislerinin olmaması. Google servislerinin olmaması problem olur derseniz iphone 13 alıp geçebilirsiniz.

13 Pro Max zorlayabilirsen güzel olur. Kayıt masrafına değiyor mu iyi bi kontrol et. Veya çift fiziksel sim alıp yılda 4 ay yatırıp kayıtsız kullanılabilir şimdilik en azından.

Hocam onu düzelttirebilirsiniz basit bir işlemle. Bence annenizden direkt 13 Pro Max'i alın. Bu arada söylemeyi unuttum yurt dışından aldığınız 13 ve altı serisi iPhone cihazlarda toplama çıkma riski yüksek. Yurt dışında 14 ve 15 modellerinde toplama yok.

Sanırım öyle yapacağım, bir de hep internet görüyordum FSP Pro mu ne diye bir işletme vardı, onlar sanırım güvenilir ekranı tamir ederler, bir de sanırım annemdeki iPhone 13 orijinal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı