iPhone X 2024'te alınır mı?

Bütçe
9000
12 bir süre değil 1 asır kullanılır. Ve size şunu söyleyeyim. Etrafta 3 tip telefon kullanan insan vardır
-1 durumu el vermeyip ucuz telefon alan
-2 durumu el vermeyip eski İphone modeli alan
-3 parası olup İphone/Samsung alan
Vatandaşa bakın hiç eski android telefon kullanan var mı?
Var, s5 mini kullaniyordu dedem, gayette is goruyordu ama ben bu cihaza kullanilir desem absurt kacar cunku anca alo derken kullanilir. 6s'in de bu saatten sonraki gorevi Alo demek diyecegim o bile zor, 12 asagisina para verilmez.

Aga senin deden kullanır 3-5 kişi kullanır. Metroya bin çoğu kişi eski İphone modeli veya xiaomi yada Samsung yenileri
Metroya binince insanlarin elinde minimum Iphone 13 goruyorum acikcasi. Samsung cihazlara guncelleme destegi bitiyor hemen diye laf ediliyordu, simdi gelip yakinda guncelleme almayacak 12'ye bir asir kullanilir diyorsunuz.

Buna katılmıyorum. iOS 16 ile A11 Bionic çipli telefonları bitirdi Apple, Android'de en azından esneksin sürüm düşme konusunda.
Apple 14 pro max'i bile bitirdi yapay zeka getirmeyerek, bu saatten sonra benim telefonuma gelecek IOS surumlerinde gelen ozelliklerin cogunu kullanamaycagim.

Teşekkür ederim. Ben Samsung’da kullandım iPhone’da iPhone’dan fazlasıyla memnunum
Bende memnunum iki markadan da orasi ayri durum.

Apple 14 pro max'i bile bitirdi yapay zeka getirmeyerek, bu saatten sonra benim telefonuma gelecek IOS surumlerinde gelen ozelliklerin cogunu kullanamaycagim.

Bende memnunum iki markadan da orasi ayri durum.
Yanlış görmediysem daha 2023'de çıkardığı base 15 modellerini bile bitirdi hocam... Apple'dan her şey beklenir açıkçası. Aldığım 12'de OLED yanığından muzdarip olduktan sonra iade ettim, hala almadım fakat SE4'ü bekleyeceğim, olmadı Android'e kayacağım ben de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı