iPhone X bilgisayarda görünmüyor

İ tunes kurulmadan gerekli sürücüler kurulmaz o sebeple göremezsiniz.
Amacınız ne yapmak dosya transferi vs değil mi?

Kurmasa bile ITunes'i PC medya olarak görüyor. Fotoğrafları alabiliyorsun. Kablo çalışıyorsa bilgisayarımda görmesi lazım. Uyarıda alması lazım ekranı açtığında.

Hocam şarj olması önemli değil aynı şekilde benim de bir telefonum şarj oluyor ama data akışı olmuyordu sorun soketi çıktı. Size tavsiyem soketi iyice temizleyin ve başka kablo ile deneyin başka bilgisayar ile deneyin yine olmaz ise soket değişimi gerekebilir.

Başka bilgisayarda denedim olmadı sorun şarj aletinde olabilir mi?
Kablonun markası Subzero diye bir şey.

Kabloyla da ilgili olabilir şarj soketi ile ilgilide olabilir farklı bir kablo ile deneyiniz yine olmuyorsa büyük ihtimalle şarj soketi ile ilgili olabilir.

Hocam 20 TL'ye bir kablo aldım sorun çözüldü ama yeni bir sorun ortaya çıktı, güven yazısı geliyor cihaz bağlanıyor ama başka sorun çıkıyor bağlantı kopup duruyor şarj da bırakıp tekrar oluyor, önceki kaployu tekrar taktım sadece şarj oluyor ama şarj olması hiç kopmuyor yeni taktığım kaploda bağlanıyor iki türlüde fakat dediğim gibi bağlanıyor kesiyor sonra 10 15 saniye sonra tekar kesiyor kablo çıkartıp sokuyorum bağlanıyor sorun neyde acaba?
@thinking

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı