iPhone X pil değişirse Face ID çalışır mı?

BayGamer6210

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba elimde iPhone X var, ekranı kırılmıştı ekranını orijinal olmayan bir ekran ile değiştirdim. İlk başta Face ID gitti ondan sonra 3 gün sonra Face ID sorunsuz çalışmaya başladı ama maalesef pilinde sıkıntı çıktı. Pilini değiştirmek için ekranı açıp geri taktiklarinda Face ID bozulur mu ondan korkuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen face için bir yöntem kullanılmış çalışsın diye adını unuttum onu, gitmesini bilemem onu telefoncuya soracaksın, pilinde sorun varsa sökerken zarar vermiş olabililirler bana göre gitmez giderse de yapacak bir şey yok.

Merhaba elimde iPhone X var, ekranı kırılmıştı ekranını orijinal olmayan bir ekran ile değiştirdim. İlk başta Face ID gitti ondan sonra 3 gün sonra Face ID sorunsuz çalışmaya başladı ama maalesef pilinde sıkıntı çıktı. Pilini değiştirmek için ekranı açıp geri taktiklarinda Face ID bozulur mu ondan korkuyorum.

Ekran değişiminde teknisyen Face ID'ye zarar vermediği sürece çalışmasına engel bir şey yok. Tabii ki ekran kırılırken Face ID'ye zarar gelmediği varsayımıyla. Batarya için teknisyenin Face ID ile hiçbir işi yok. Ona zarar gelecek bir şey olmaz. Tabii ki kolsuz değilse :) ama ekran değiştikten sonra bataryanda böyle bir problem yaşaman saçma. Bunun ekran değişimiyle alakası olduğunu düşünmüyorum. Bataryan ölecekti ve şansına bu zamanlamayı yaptı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı