iPhone X serisi 2024'te alınır mı?

Tavuk pilav

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim sorum 2024 yılında iPhone X serisinden telefon alınır mı? XS ve XR modellerini inceledim kararsız kaldım. 2024 de alınır mı? Kasma ısınma gibi sorunları var mı oyun olarak PUBG oynuyorum performansı nasıl cevaplarınızı bekliyorum.

X öleli çok oldu bütçeniz nedir iphone zorunlu değilse başka modellerde önerebilirim.

Yok hocam, 11'i bile tartışıyorlar değiştirsek mi diye bence para verip almaya değmez. Bir de X serisi çok fazla kronik sorunu olan bir seriydi. Aralarında en sorunsuz olanı XR diye hatırlıyorum. İlla alınacaksa o olabilir. Oyun oynayacaksanız Android tarafında güzel F/P cihazlar var.

15k bütçem var. Android tarafında iyi cihazlar var ama artık IPhone'a geçmek istiyorum. Uzun zamandır Android kullandım artık farklılık olsun istiyorum.

15k bütçem var. Android tarafında iyi cihazlar var ama artık IPhone'a geçmek istiyorum. Uzun zamandır Android kullandım artık farklılık olsun istiyorum.

2. el 12 bak o zaman veya 2.el iPhone SE 3. nesil 2022 bak. Ben kullanıyorum aşırı memnunum iPhone 13 ile aynı işlemciyi kullanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı