iPhone X sıvı teması sonrası ne yapılmalı?

vsn

Hectopat
Katılım
22 Ocak 2021
Mesajlar
185
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
.
Arkadaşlar az önce eve geldim ve dışarıda yağmur var. Eve geldiğimde muhtemelen telefonumun arka camındaki çatlaktan girmiş olan su (ki telefonumda kılıf var) telefonumun ekranında ufak bir lekeye sebep olmuş olabilir mi? Ekranın sol alt kısmında siyah bir leke var ve bu leke ben evden çıkarken yoktu. O leke olan kısımda ekran görünüyor ama bir tık daha karanlık ve kendisini belli ediyor, ayrıca telefon normalden daha çok ısınıyor ve ekranda biraz titreme var özellikle beyaz bir sayfa açınca ekran titriyor yani sürekli kararıp aydınlanıyor pırpır yapıyor diyebilirim. Son olarak telefonun sıvı indikatöründe kırmızılık yok. Ne yapabilirim şu anda, telefon bozulursa yüksek ihtimal yaza kadar telefon alamam ve okul vs. var bu benim için büyük bir sorun olur, telefonu bozulmadan nasıl kurtarabilirim?

Not: Telefonu Applecare'a, garantiye (ki garantisi bitti) ya da telefoncuya götüremem. Son çare olarak bunu yapabilirim.

Güncelleme;
Şu anda telefon SIM hatası verdi ve SIM kartımı çıkarsam da taksam da okumuyor. Şu anda yeniden başlatacağım telefonu, umarım bu iş görür.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Telefona daha da zarar vermeden telefonu kapatın ve de cihazın nemini atarak kurumasını sağlayın. Eğer sorunlarınız geçmediyse sudan kaynaklı hasarınız olması muhtemel.
 
Telefona daha da zarar vermeden telefonu kapatın ve de cihazın nemini atarak kurumasını sağlayın. Eğer sorunlarınız geçmediyse sudan kaynaklı hasarınız olması muhtemel.

Screenshot_20231113_165700_Chrome.jpg

Kardeş niye dislike attın?

Telefonun hikayesi yok dostum. Almazlar. Birisi ile kavga edip telefonumun matkap ile delinmesi lazımdı almaları için.
Elma servis ile kavga etsin. Birşey yapsın işte alırlar.
 

Geri
Yukarı