NovaEmirhan
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- BİOSTAR TB360-BTC PRO 2.0 // İ3 9100F // 8GB CORSAİR 2133MHZ // ZOTAC GTX 760 // 1650W RAMPAGE PSU //
- Meslek
- E-Ticaret
iPhone takas işlemim mantıklı mı? (karşı taraf takası iptal etmek istiyor!)
Merhaba arkadaşlar, 2gün önce yaptığım bir takas işlemiyle ilgili fikirlerinizi almak istiyorum. Durum şu şekilde:
(Eski telefonum):
Model: iPhone X
Durum:
Face ID çalışmıyordu.
Pili %73 sağlıktaydı ve pil soketi daha önce değişmişti.
Anakartı 2-3 defa tamir gördü.
Ekran ve arka kamera değişmişti.
Bu cihazı 8.000₺'ye Adam'a verdim.
Takasla aldığım cihaz.
Model: iPhone 14 Pro Max (Amerika çift SIM)
Durum:
Arka kapağı değişmiş.
Pil değişmiş ve %100 sağlıkta.
Cihazda 3X de ufak bir pirinç tanesi kadar nokta harici başka bir sorun gözükmüyor.
Bu cihaz için satıştan kazandığım 8.000₺'ye ek olarak 12.000₺ ödedim, yani toplamda 20.000₺ maliyetim oldu.
Sormak istediğim:
Sizce bu takas mantıklı mı oldu? iPhone 14 Pro Max'in kaçak ve tamir görmüş olması büyük bir risk mi bu fiyata bu risk normal mi?
Kaçak cihazlar ve tamir görmüş parçalarla ilgili ne tür problemler yaşayabilirim? (garanti, performans, uzun vadeli kullanım açısından).
Benzer şekilde ikinci el ve tamir görmüş cihazlarla takas yapanlar varsa, tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Not: Bu cihazı performans açısından uzun süre kullanmayı planlıyorum.
Ama sorun şu ki;
Takas yaptığım kişi, iPhone X'in şarjının kısa gittiğini belirtti ve takası iptal etmek istediğini söyledi. “Telefonları geri verelim” ya da bana pil al dedi.
Bu durumda sizce ne yapmalıyım? Görüşlerinizi bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar, 2gün önce yaptığım bir takas işlemiyle ilgili fikirlerinizi almak istiyorum. Durum şu şekilde:
(Eski telefonum):
Model: iPhone X
Durum:
Face ID çalışmıyordu.
Pili %73 sağlıktaydı ve pil soketi daha önce değişmişti.
Anakartı 2-3 defa tamir gördü.
Ekran ve arka kamera değişmişti.
Bu cihazı 8.000₺'ye Adam'a verdim.
Takasla aldığım cihaz.
Model: iPhone 14 Pro Max (Amerika çift SIM)
Durum:
Arka kapağı değişmiş.
Pil değişmiş ve %100 sağlıkta.
Cihazda 3X de ufak bir pirinç tanesi kadar nokta harici başka bir sorun gözükmüyor.
Bu cihaz için satıştan kazandığım 8.000₺'ye ek olarak 12.000₺ ödedim, yani toplamda 20.000₺ maliyetim oldu.
Sormak istediğim:
Sizce bu takas mantıklı mı oldu? iPhone 14 Pro Max'in kaçak ve tamir görmüş olması büyük bir risk mi bu fiyata bu risk normal mi?
Kaçak cihazlar ve tamir görmüş parçalarla ilgili ne tür problemler yaşayabilirim? (garanti, performans, uzun vadeli kullanım açısından).
Benzer şekilde ikinci el ve tamir görmüş cihazlarla takas yapanlar varsa, tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Not: Bu cihazı performans açısından uzun süre kullanmayı planlıyorum.
Ama sorun şu ki;
Takas yaptığım kişi, iPhone X'in şarjının kısa gittiğini belirtti ve takası iptal etmek istediğini söyledi. “Telefonları geri verelim” ya da bana pil al dedi.
Bu durumda sizce ne yapmalıyım? Görüşlerinizi bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: