iPhone X vs iPhone 11

iPhone 11 fani misin?
Fan değilim, objektifim. Subjektif ve üstüne fan olan sensin, çünkü ekran dışında üstünlüğü olmayan bir cihazı, ekran dışında tamamen üstün olan bir cihaza daha üstün görüp bu argümanı belirten kişiye fanboy diyorsun 😃
iPhone 6 kullanima gore hiç kasmayan da var cok kasan da var ama S6 S7 cok iyi kullan her turlu kasar.
İkisi de kasıyor arkadaşım kelime oyunu yapma.

Fan değilim, objektifim. Subjektif ve üstüne fan olan sensin, çünkü ekran dışında üstünlüğü olmayan bir cihazı, ekran dışında tamamen üstün olan bir cihaza daha üstün görüp bu argümanı belirten kişiye fanboy diyorsun 😃

En onemlisi zaten ekran bunu anlamiyacak misin, ben kendim kullandim geldim adama tafsiye ettim sen bu kadar cildirdin napalim.

En onemlisi zaten ekran bunu anlamiyacak misin, ben kendim kullandim geldim adama tafsiye ettim sen bu kadar cildirdin napalim.
OLED ile IPS'i yan yana koymadığın sürece rahatsız edici bir fark bulunmuyor. Ayrıca bir telefon her yönden zayıf olacağına sadece ekranda zayıf olsun, bu fazlasıyla yeterlidir.

Adam belki daha cok oyun oynamak icin aliyor ya da video izlemek icin ee en onemlisi ekran iste seninle daha fazla konusmayacağım sen git iPhone 11 al sonra pişman olursun.
Oyun oynayan adam daha uzun ekran süresi ve daha akıcı oyun performansı ister, ekran kalitesi istemez. Zaten oyun oynayanların çoğu, parlaklığı telefon ısınmasın diye 50-75 arası kullanıyor. Sence oyun oynayan adam ekran kalitesini mi umursar? Hiçbir şey bilmiyorsun, sadece XS önermek için foruma girmişsin. Git biraz araştırma yap da mantıklı konuş.

Her cümlenin sonunda "Git 11 al o zaman." deyince haklı olmuyorsun ayrıca. Papağan gibi aynı şeyleri söylemiş oluyorsun sadece.

Demissin hiçbir Android telefon iphona kafa tutamaz iPhone 6 alanlar hala kullanabiliyor kasmasi cok az ya da hiç kasma yok.
Bunu yazan birisinden bu beklenirdi zaten. Hazimsizliktan milletin butun mesajlarina ifade atmak yerine onlari dinleyip bilgi birikimi edinebilirdin.

Adam belki daha cok oyun oynamak icin aliyor ya da video izlemek icin.
Oyun oynamak için iPhone almak hiç mantıklı değil. Cayır cayır yanıyor kasaları vapor chamber olmadığı için içlerinde.

Ben gördüğümü söylüyorum. Annem ve babam hala ilk çıktığında aldıkları iPhone 7'yi kullanıyorlar ve telefonlar hala kasmadan donmadan çalışıyor. Ablamdaki 7 Plus da öyleydi şimdi 14'e geçti. Ben açıkçası aralarında çok bir fark göremedim hız anlamında. 7 Plus zaten kasmayan telefondu 14 de aynı şekilde donma kasma yapmıyor. Sadece daha hızlı çalışıyor. Benim telefon 3 yıllık Samsung ama acayip kasma yapıyor, yavaş çalışıyor. Google açması uzun sürüyor, ekran döndürmesi uzun sürüyor. İnsanı kanser ediyor resmen. Telefonu sıfırladım yine aynı, ilk aldığımda hatta geçen seneye kadar bu telefon böyle değildi takılmadan normal şekilde çalışıyordu. Androidler iphoneların yanında benim gözümde stabilizasyon anlamında çöpten farksız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı