Iphone X Vs Iphone XR

maraytoo

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler.
Almanya'dan Iphone almayı düşünüyorum fakat model olarak kararsızım. Her iki telefonun da artılarını ve eksilerini araştırdım.

X artıları (+)
- OLED ekran
- Çift kamera
- Kasa materyel sağlamlığı

XR artıları (+)
- Ekran büyüklüğü
- A12 ile daha hızlı
- Batarya
- Stereo ses kayıdı
- Ana kamerasının daha iyi olduğu söyleniyor

Şimdi diyeceksiniz ki buna kendin karar vermelisin fakat belli başlı korkularım var. XR'ın geçmişte ki Iphone 5C gibi olması konusunda. İşim gereği yurtdışına sürekli çıkıyorum bu sebepten ötürü çok oyun oynayan birisi değilim. Benim için öncelik telefonun kamerasının iyi olması ve uzun ömürlü bir telefon olmasıdır. Sizler olsanız hangi telefonu tercih edersiniz ?
Not : Android telefon önermezseniz sevinirim.

XR ve iPhone 8 piyasaya düşük bütçeli fakat iyi bir cihaz almak isteyenlere sunulmuş cihazlardır. XR XS e göre biraz daha ucuz olmasının sebebi budur. Sanırım iPhone cihazların üstünde değişiklik yaparak ilerliyor. Yani 6’dan 7, 7’den 8, 8’den X’e bakacak olursak hepsi neredeyse aynı özelliklere sahip fakat ufak tefek geliştirmeler mevcut. Yani diyeceğim şudur X ile XR arasında kalmaktansa XS MAX alınması daha karlıdır. Bütçeyi bilmem fakat X mi XR mı derseniz tabiki de XR.

XR ve iPhone 8 piyasaya düşük bütçeli fakat iyi bir cihaz almak isteyenlere sunulmuş cihazlardır. XR XS e göre biraz daha ucuz olmasının sebebi budur. Sanırım iPhone cihazların üstünde değişiklik yaparak ilerliyor. Yani 6’dan 7, 7’den 8, 8’den X’e bakacak olursak hepsi neredeyse aynı özelliklere sahip fakat ufak tefek geliştirmeler mevcut. Yani diyeceğim şudur X ile XR arasında kalmaktansa XS MAX alınması daha karlıdır. Bütçeyi bilmem fakat X mi XR mı derseniz tabiki de XR.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Maalesef XS MAX bütçemi aşan bir telefon.
İPhone XR özellik olarak İPhone X'e göre daha iyi fakat lu an piyasanın en iyi telefonu rakipsiz Huawei Mate 20 Pro. Benim fikrim İPhone verdiğiniz 5 kuruşunu bile hak etmiyor.
Yorumunuz için teşekkürler. Bu sefer android telefon tercih etmek istemiyorum sebebi ise 2 ay önce Macbook Pro satın aldım telefon ile entegreli çalışması için Iphone düşünüyorum.
iPhone XR alın derim.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Iphone XR tercih etmenizin sebebini öğrenebilir miyim ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı