kade
Hectopat
- Makaleler
- 2
Samsung'u Apple ile karıştırmayın hocam. S20 FE daha güncelleme alır, öyle hemen bitirmezler.S20 Fe kaç güncelleme alacak ki zaten? 2020'de çıkmış telefon.
Samsung'u Apple ile karıştırmayın hocam. S20 FE daha güncelleme alır, öyle hemen bitirmezler.S20 Fe kaç güncelleme alacak ki zaten? 2020'de çıkmış telefon.
Haha xd. 2015'te çıkan 6S'im geçen aylardan itibaren güncelleme almamaya başladı. Hangi Android cihaz 2015'ten şimdiye kadar güncelleme aldı?Samsung'u Apple ile karıştırmayın hocam. S20 FE daha güncelleme alır, öyle hemen bitirmezler.
Konumuz bu değil gibi sanki. S20 FE, iPhone X'ten daha iyi bir cihaz kısacası.Haha xd. 2015'te çıkan 6S'im geçen aylardan itibaren güncelleme almamaya başladı. Hangi Android cihaz 2015'ten şimdiye kadar güncelleme aldı?
iPhone güncelleme konusunda iyi çünkü yılda bir telefon çıkarıyor ve tek serisi var, Samsung A-M-Fold ve S serisi çıkarıyor yani çok daha fazla telefonu var, her bütçe için ve bu yüzden daha az güncelleme verebiliyor.Haha xd. 2015'te çıkan 6S'im geçen aylardan itibaren güncelleme almamaya başladı. Hangi Android cihaz 2015'ten şimdiye kadar güncelleme aldı?
Çok kararsızım, sürekli gel git yapıyorum. Uzun süredir iPhone kullanıyorum, Android tarafına şans vermeli miyim bilmiyorum. Telefonu 2 sene kullanıp çöpe atmak istemiyorum. Şu an 6S kullanıyorum, piyasadaki kağıt üzerinde şişirilmiş çoğu Android'den iyi durumdadır. Ayrıca elden çıkartma durumu da var. S20 FE'yi 2-3 yıl sonra kim alır bilinmez ama X'i alan çok olur. Hemfikir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.