iPhone X vs Xiaomi Redmi Note 8

NarQozs

Centipat
Katılım
30 Aralık 2020
Mesajlar
37
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şu an yurt disindayim. Elime akrabanin eski iPhone X'i geldi ücretsiz bana veriyor sadece bir açtırmak için 2-3 bin civarı ücret lazım ama arkadaş çevrem şu anki telefonunla devam et iPhone X kötü falan dediler. Siz ne dersiniz?
 
Xiaomi Redmi Note 10S kullanıyorum yakın zamanda 20000TL verip iPhone alan arkadaşımla her fotoğraf çekildiğimizde kendini enayi gibi hissettiğini söylüyor ve sürekli benim telefondan fotoğraf çekmek istiyor. iPhone marka fanboyluğundan başka bir şey değil ve kaliteden yoksun paranızı çöpe atmak yerine bir sürü vakıf var en azından paranın iyi yere gittiğini bilir ve vicdanınızı rahatlstırsınız.
 
Xiaomi Redmi Note 10S kullanıyorum yakın zamanda 20000TL verip iPhone alan arkadaşımla her fotoğraf çekildiğimizde kendini enayi gibi hissettiğini söylüyor ve sürekli benim telefondan fotoğraf çekmek istiyor.
Iphone 7-8 serisi bile kamera olarak Note 10s modelinden iyi. 20 bin TL'lik Iphone'un kamera olarak Note 10s ile karşılaştırmak başlı başına büyük hata.

iPhone marka fanboyluğundan başka bir şey değil ve kaliteden yoksun paranızı çöpe atmak yerine bir sürü vakıf var en azından paranın iyi yere gittiğini bilir ve vicdanınızı rahatlstırsınız.
Bu yaptığın da Android fanboyluğu oluyor maalesef. Aynı kafa yapısı.
 
Xiaomi Redmi Note 10s kullanıyorum yakın zamanda 20000TL verip iPhone alan arkadaşımla her fotoğraf çekildiğimizde kendini enayi gibi hissettiğini söylüyor ve sürekli benim telefondan fotoğraf çekmek istiyor. iPhone marka fanboyluğundan başka bir şey değil ve kaliteden yoksun paranızı çöpe atmak yerine bir sürü vakıf var en azından paranın iyi yere gittiğini bilir ve vicdanınızı rahatlstırsınız.

1656360751646.png


tumblr_74e287368e7b2bb88d0d56928d3a90ff_0ad9a8d4_1280.jpg


Doğrudur kanka aynen.
 
Iphone 7-8 serisi bile kamera olarak Note 10s modelinden iyi. 20 bin TL'lik Iphone'un kamera olarak Note 10s ile karşılaştırmak başlı başına büyük hata.


Bu yaptığın da Android fanboyluğu oluyor maalesef. Aynı kafa yapısı.
Maalesef hayal görmüyorum ve gerçekleri buraya aktarıyorum hocam. Vatan savunur gibi savunmayın işte şu firmaları. Bilmesem ya da test etmesem konuşmam herhalde bu kadar kesin ve net değil mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi
İnsanlarla iletişimini düzeltmelisin ve kitap okumanı tavsiye ediyorum Xiaomi'yi övmüyorum iPhone'un kalitesiz olduğunu söylüyorum büyük fark var güzel dostum. Burada bir markayı gömmek için yalan söyleyecek halim yok. Hemen hemen aynı görüntüyü iik telefonda aldık ve karşılaştırdık maalesef Vatan gibi savunduğunuz firmanın çıkardığı iş diğer modellerin yanında pixel art gibi kalıyor. Kamera olarak böyle dedik hadi kullanım açısından bakalım işe, şarj kapasiteleri vs. yine her türlü tüm telefon markalarının gerisinde kalır hocam.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı