Xiaomi Redmi Note 8 Pro vs iPhone 7

Ben iPhone 7 satıp 7 Plus aldım. Bakın değişen parçası varsa çok ısınır oyun oynarken ve kasmaya başlar. Değişeni yoksa abartılmadığı sürece pek ısınmaz. iPhone 7 Plus değişensiz aldım ben. Isınma sorunu falan yok performans kaybı yok ve çok memnunum sadece hafıza sorun 32 GB.

Benimkinde değişen tek şey batarya ancak o da orijinal. (2 tam şarj ile 11-12.5 saat ekran süresi alabiliyorum) arkadaşlarıma orijinal ürünlerde var değişende. Hatta yakın bir arkadaşımda uzun süredir kullanılmayan tamamen orijinal çiziksiz bir 7 var ancak o da aynı şekil.

Peki siz hangi telefonu öneriyorsunuz benim bütçemde bu 2 markadan.

MI9T-MI9t Pro.

Benim alacağım yer kesinlikle orası tanıdık olunca hep garantisi var.

O garanti maksimum "garantisi benim kardeşim"

Ben şeyden dolayı dedim alacağım yer tanıdık garantim oluyor yani teknoloji gibi değil daha ucuz orasına Xiaomi iPhone falan satıyor ondan bu 2 markadan sordum.

Xiaomi'ler hem ucuz hem kaliteli zaten.

Ben Note 8 Pro.
Note 10 Pro.
K40 Gaming ve X3 Pro kullandım. Güzel cihazlar hepsi en sevdiğim K40 Gaming tabii ki. Ama Note 8 Pro cihazının kalitesi iyi sayılmaz. Çok çabuk yıpranıyor cihaz. Ve PUBG gibi oyunlar oynayanlar FPS konusunda sorun yaşamaz büyük ihtimal fakat ekran dokunma gecikmesi bana göre aşırı fazla sağ çeviriyorsun 1 saniye sonra dönüyor sanki. Kendi terciği artık.

Peki siz hangi telefonu öneriyorsunuz benim bütçemde bu 2 markadan.

Benim alacağım yer kesinlikle orası tanıdık olunca hep garantisi var.

Tanıdıktan hayır gelmez benden söylemesi dostum...

Benimkinde değişen tek şey batarya ancak o da orijinal. (2 tam şarj ile 11-12.5 saat ekran süresi alabiliyorum) arkadaşlarıma orijinal ürünlerde var değişende. Hatta yakın bir arkadaşımda uzun süredir kullanılmayan tamamen orijinal çiziksiz bir 7 var ancak o da aynı şekil.

MI9T-MI9t Pro.

O garanti maksimum "garantisi benim kardeşim"
Yenilenmiş iPhone 8 al.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı