iPhone X'e geçici IMEI kaydı atılabilir mi?

ellas

Hectopat
Katılım
15 Ağustos 2019
Mesajlar
1.077
Çözümler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi günler arkadaşlar, yurt dışı iPhone X satın alacağım fakat telefoncuyu aradığımda hiç kimse iPhone model telefonlara bu işlemi yapamaz gibi bir yanıt aldım fakat internet üzerinde yapıldığı vesaire konuları dönmekte.

Sorum ise şu, bu model bir telefona geçici kayıt yaptırabileceğim bir telefoncu veya herhangi bir internet sitesi bulunuyor mu?
 
Hayır yaptıramazsın. E devlet üzerinden geçici uzattırılıyordu galiba. Kalkmış olabilir bir bakmanı tavsiye ederim.
 
Geçici kayıt kaldırıldı. Yurtdışına giriş çıkış yaptıysan Harcını ödeyip üzerine kayıt ettirebilirsin.
Giriş veya çıkışım olmadı, kayıt bedeli için zorunlu mu? Başka bir şekilde kayıt ettirme şansım var mıdır pasaport üzerine vesaire?
 
Eğer yeşil vizen varsa gir çık yaparsın. Her türlü ucuza geliyor.


Maalesef yok.
Hocam Edirne tarafında yaşıyorsanız bir Bulgaristan'a da Yunanistan'a geçip 2 saat gezin sonra geri dönüp işlemlerinizi halledin ama kayıt bedeli zorunlu.
Anladım, eski pasaport kayıtlı bir İphone X tercih edilebilir mi bunları yapmak yerine, kapanma riski yaşayabilir miyiz?
 
Anladım, eski pasaport kayıtlı bir iPhone X tercih edilebilir mi bunları yapmak yerine, kapanma riski yaşayabilir miyiz?

Hocam sadece pasaport kaydı yapan kişinin üzerine kayıtlı hat kullanılıyor diye biliyorum yanılıyorda olabilirim arkadaşlar düzeltir yanlışım varsa
 

Geri
Yukarı