iPhone X'in Samsung dengi nedir?

Benim kullandığım X'in pili 3-4 ay önce değişmişti. Belki dandik bir pil taktılar bilmiyorum. SE 2020 şu an orijinal bataryası ile %78 halde bile önceki X telefonumdan çok daha hızlı.

İşte dediğim gibi bataryadan olabilir çünkü almak istediğim X iOS 16 da bile canavar gibi. Tabii ki SE daha iyidir ama 2 saniye içinde bilmiyorum OLED ekran çelik kasa çift kamera yüksek çözünürlükteki ekran daha büyük ekran falan filan bu özellikleri de es geçmek istemiyorum.

X oldukça sorunlu bir cihaz. Zaten ilk çıktığı dönemlerde oluşan Face ID problemleri bir yana, son dönemde IOS 16 ile başlayan teknik problemler çok üst düzeyde. En azından 16'nın Beta ve 0.2 süreçlerinde X cihazları baya sorun yaşıyor. Bütçeniz dahilinde 11'de tercih edebilirsiniz. Bende X ve 11 arasında kalıp 11 tercih ettim uzun araştırmalar sonucunda.

iPhone X tatmin etmezde XS Max tatmin eder.

iPhone X'in hâlâ güncelleme aldığını da hesaba katarsak Samsung Galaxy S9 veya Note 9 olabilir.

Kamerasıda iyiymiş 4K 60FPS video çekiyormuş hocam çok geride değil bence yeni çıkan çoğu Android'i yer diye düşünüyorum.

O kronik sorunlu, ısınma sorunlu, Face ID sorunlu diyen ve telefonu daha hiç eline almayan iPhone cahillerine bakmayın siz. Eğer düzgün bir satıcı bulursanız iyidir. Bataryayı da değiştirirsiniz. Götürdüğü yere kadar götürür. Ama tavsiyem XS veya XR bakman.

iPhone X tatmin etmezde XS Max tatmin eder.

Bu şeyi nereden çıkardınız daha önce hiç X kullandınız mı?

iPhone X'in hâlâ güncelleme aldığını da hesaba katarsak Samsung Galaxy S9 veya Note 9 olabilir.

O kronik sorunlu, ısınma sorunlu, Face ID sorunlu diyen ve telefonu daha hiç eline almayan iPhone cahillerine bakmayın siz. Eğer düzgün bir satıcı bulursanız iyidir. Bataryayı da değiştirirsiniz. Götürdüğü yere kadar götürür. Ama tavsiyem XS veya XR bakman.

XR sevmiyorum XS de çok pahalı X ideal diye düşünüyorum.

A11 Bionic Snapdragon 855 ile 845 arası bir işlemci.
X hâlen alınacak bir cihaz. 8 Plus yerine vesaire. Lakin cihazın bir sürü uğraşılmayacak olan kronik sorunu cihazı alınmaz hâle getiriyor. Uzatma işleminden sonra yurt içi cihazlarını satanlar fiyatı tamamen şişirdiler. 9000-10.000₺ isteyenleri gördüm.
Alternatifi olan XS-XR'da aynı durumdalar.
Yine de bulabilirseniz XS-XR almanızı öneririm.
*XR neden sevmiyorsunuz?

Bu şeyi nereden çıkardınız daha önce hiç X kullandınız mı?

XR sevmiyorum XS de çok pahalı X ideal diye düşünüyorum.

X alırsan dert sahibi olursun bunu söyleyim yeterli olur herhalde kronik sorunlarını bilmiyorsunuz herhalde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı