Tabii ki alınır fakat telefon için ayrılan bütçe bu kadar yukarıdayken biraz daha ekleyip 11 almaya bakardım. Sonuçta telefon dediğimiz şey, zırt pırt değiştirilen bir şey değil.
iPhone alma çok pahalı onun yerine M10 al 6.000₺ de cebine kalırYorumlara bak laptop alma pc topla diyenler doluşmuş![]()
Bilemedim yani XR kötü telefon değil ama bakacağım.Tabii ki alınır fakat telefon için ayrılan bütçe bu kadar yukarıdayken biraz daha ekleyip 11 almaya bakardım. Sonuçta telefon dediğimiz şey, zırt pırt değiştirilen bir şey değil.
Zaten XR için kötü telefon demek yanlış olur. Fakat fiyat bazında biraz daha ekleme yapılırsa daha yeni bir telefon alma şansımız var. Daha yeni işlemci, daha yeni bileşenler, daha iyi kamera deneyimi vb. Ayrıca 11, XR'dan daha uzun güncelleme desteği alacak. Bunu da göz önünde bulundur.Bilemedim yani XR kötü telefon değil ama bakacağım.
Bilemedim yani XR kötü telefon değil ama bakacağım.
şuan baktımda xr kamera açısından az bi fark önde gözüküyorArada değişen şeyler pil , ram , kamera bilemedim 1000 tl bi fark var mı ?
Nasıl ?şuan baktımda xr kamera açısından az bi fark önde gözüküyor
Nasıl?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.