iPhone XR alınır mı?

challous

Decapat
Daha fazla  
Dedikleri kadar ölmüş bitmiş bir telefon mu? İstedigim şeyler kamerası güzel olsun sosyal medya ve oyun tarafında anormal bir sorun cıkarmaması ve elde duruşu da önemli hala alınır mı?

Hocam 13 ile XR arası epey bir fark var o kadar bütçem olacagını düsünmüyorum.

Rakamına ve durumuna bağlı.

Adamın sorduğu cihaz 8-9 lira senin tavsiye ettiğin 30-35. alakasız önerilerde bulunmayın.

Hocam rakamını bir yere sordum 12 dediler durumunu bilmiyorum yani bana sıkıntı cıkarmayacaksa alınır mı?

Hocam 13 ile XR arası epey bir fark var o kadar bütçem olacagını düsünmüyorum.

Hocam rakamını bir yere sordum 12 dediler durumunu bilmiyorum yani bana sıkıntı cıkarmayacaksa alınır mı?
8-9 civarına çok rahat bulunuyor XS olsa 12 ver derim de o cihaz için pahalı kalır.

Hocam aynı yerde XS de aynı fiyatta o alınır mı? veya Android tarafından S20+ ya yönelsek nasıl olur?
Canın nasıl istiyorsa şarj süresi daha uzun olur. XS OLED var tabii biraz eski cihaz İOS sürümü son değilse ve pil sağlığı da yüksekse şarjı çok sorun olmaz.

Aralarında pek fark var mıdır hocam gönlüm XS'den yana ama S20+ 2K daha ucuz sen hangisini tavsiye edersin.
İkisinin de kendine göre artı yönleri var. Cihazlar 2.el olduğu için hali hazırda kondisyonları nasıldır bilemediğim için sıfır cihaz alacakmışsın gibi yorumda bulunamıyorum o yüzden. Kullanıp deneyimlemek gerekli iki cihazı da.

Kağıt üzerinde durumlar bu şekilde. Şarj sorunu S20 ile yaşamazsın ekran PPI ve çözünürlüğü de daha iyi. Tabii şahsi fikrimi soracak olursan android kullanmayı tercih etmem. 2 yıl daha yaşlı cihaz XS.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı