iPhone XR hafızası nerede arttırılır?

Deeper

Megapat
Daha fazla  
Selam, iPhone XR 64 GB kullanıyorum ve depolama alanı yetersiz geldiğinden dolayı arttırmak istiyorum. Bu işlemi yapabilecek güvenli ve güzel, önerebileceğiniz yerler var mı? İzmir içinde olması tercih ama duruma göre il dışı da olabilir.

Selam, iPhone XR 64 GB kullanıyorum ve depolama alanı yetersiz geldiğinden dolayı arttırmak istiyorum. Bu işlemi yapabilecek güvenli ve güzel, önerebileceğiniz yerler var mı? İzmir içinde olması tercih ama duruma göre il dışı da olabilir.
Yapılabilir ama sonra ne kadar stabil çalışacağı malum. Biraz para biriktirip 128 veya 256 gb telefonlara geçebilirsin.

Yapılabilir ama sonra ne kadar stabil çalışacağı malum. Biraz para biriktirip 128 veya 256 GB telefonlara geçebilirsin.

Ben ve başka kişilerde telefonun depolama alanının artırıldığını gördüm ve hiçbir zararını görmedim. Nereden yapılması gerektiğine gelirsek bir kere güven vermeyen yerlere gitme. Varsa servise ya da tanıdıklarının bildiği bir elektronikçiye git.

Ben xs maxıma fppro şişlide 256gb yaptırdım gayet memnunum. Taktıkları toshiba nand çipi 2018de appleın kullandığı nandlardan daha hızlı olduğu için telefonun hızı orjinal 256gbdan daha hızlı oldu ve geekbench antutu vs gibi programlarda ssd skoru yüksek olduğu için daha yüksek skor alıyor bu da ekstrası. Gayet de öneririm.

Anakarta işlem yaptıracaksın, yaptırmanı önermem, İzmir içinde birkaç bu işi yapan kaliteli usta var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı