iPhone XR iOS 19 alır mı?

gorgusuzkaptan1

Yoctopat
Daha fazla  
iPhone XR aldım bugün tertemiz cihaz. Bayan kullanmış acayip temiz. 128 GB. Genelde WhatsApp Instagram YouTube takılıyorum. Oyunla işim yok. Öncelikle sorum şu iOS 19 alır mı, almazsa WhatsApp Instagram YouTube kullanamayacak mıyım? Pil sağlığı da 82 iyi midir? Full orijinal parçalar. Hiç değişmemiş ama fazla iyi geldi. Android'den geçtiğim için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bak daha alalı 24 saat olmadı suan ama tek sorun şarj konusu biraz hızlı gidiyor. onun dışında baya stabil gayet akıyor yağ gibi mesela. ve pil saglıgı 82 iyimidir
Sana şahane geldiğinden şüphem yok. Üst modelleri kullanırsan anlarsın mesajımı her neyse. 82 sağlık idare eder düzeyde. Yakın zamanda değiştirmelisin.

5-6 senelik bir telefon için iyi, daha fazlaymış hatta.
Telefon yabancı bir kadınınmış ve acayip temiz hocam anlamadım nasıl iyi bakmış bu kadar. herşey orjinal. bende redmi note 13 den geçtim. en son iphone 7 kullanmışım. Xr a geçince 16 ya geçmiş gibi hissettim :D

Hocam şuan 18.4 güncellemesi var 3.5 gb yapayımmı tavsiyen nedir. şuan tel yağ gibi akıyor. valla. pil saglıgı 82. tek sıkıntı farkettigim su biraz hızlı gidiyor :) ama iphoneun özelligi o :D
Mevcut iOS sürümün nedir? Telefondan memnunsan güncelleme artık. Bir sonraki telefonunu alana kadar hep bu sürümde kalmalısın.

2-3 Sene sonra inşallah ama temennim hiç olmazsa 2-3 sene normal stabil devam etmesi. eder diye düşünüyorum mantıken türkiyede millet iphone 7 bile kullanırken normalse bu hayli hayli şahsen

Mevcut iOS sürümün nedir? Telefondan memnunsan güncelleme artık. Bir sonraki telefonunu alana kadar hep bu sürümde kalmalısın.
Hocam telefonu aldıgımda olan güncelleme 17.0.2. Ama güncelleme kısmında 18.4 var 3.5 gb yapsam tel donarmı diye korkuyorum suan feci iyi cunku

Hocam telefonu aldıgımda olan güncelleme 17.0.2. Ama güncelleme kısmında 18.4 var 3.5 gb yapsam tel donarmı diye korkuyorum suan feci iyi cunku
Sakın hocam dönüşü yok bunun. Unutma sen 7 yaşında cihaz kullanıyorsun. iOS 17'den 18'e geçince cihazına harikalar katacak özellikler gelmeyecek. Şu sürümde cihazın, yatalak hasta durumunda eğer güncellersen tamamen bitkisel hayata sokacaksın.

Sakın hocam dönüşü yok bunun. Unutma sen 7 yaşında cihaz kullanıyorsun. iOS 17'den 18'e geçince cihazına harikalar katacak özellikler gelmeyecek. Şu sürümde cihazın, yatalak hasta durumunda eğer güncellersen tamamen bitkisel hayata sokacaksın.
Haklısın hocam. O hastayı ayağa kaldırmak için güncellemeye noo :D Teşekkür ediyorum bide hocam whatsapp insta desteği giderse diye içimde hep şüphe var ama mesela iphone 7 de bile instaya giriliyorsa bunda instaya girememe olayı olmaz sanki dimi

Haklısın hocam. O hastayı ayağa kaldırmak için güncellemeye noo :D teşekkür ediyorum bir de hocam WhatsApp Instagram desteği giderse diye içimde hep şüphe var ama mesela iPhone 7 de bile Instagram'ya giriliyorsa bunda Instagram'ya girememe olayı olmaz sanki değil mi?

Yok hocam yani sosyal medya uygulamaları uzun yıllar eski iOS sürümlerine destek veriyor. Bu sebepten 2,3 sene minimum destek alır hatta daha fazla bile alır daha iOS 15'te kalan 7'ye bile destek bitmedi, iOS 17'ye sıra gelene kadar... Sanıyorum ki bu telefonu 2030'a kadar falan kullanma projeniz yok :)

Yok hocam yani sosyal medya uygulamaları uzun yıllar eski iOS sürümlerine destek veriyor. Bu sebepten 2,3 sene minimum destek alır hatta daha fazla bile alır daha iOS 15'te kalan 7'ye bile destek bitmedi, iOS 17'ye sıra gelene kadar... Sanıyorum ki bu telefonu 2030'a kadar falan kullanma projeniz yok :)
Hocam taş çatlasa 2027 diyelim rahat aklımda böyle hemen değiştireyim planı yok doymak istiyorum tele iosa şuan

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı