H Honor20 Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 370 9 Aralık 2019 #1 Merhaba arkadaşlar. İPhone XR modeli sizce nasıl? Android tarafında aynı fiyata daha uzun ömürlü olabilecek bir cihaz var mıdır? Bu cihazın ekranı vs. nasıldır? S10E bu cihaza iyi bir alternatif olabilir mi?
Merhaba arkadaşlar. İPhone XR modeli sizce nasıl? Android tarafında aynı fiyata daha uzun ömürlü olabilecek bir cihaz var mıdır? Bu cihazın ekranı vs. nasıldır? S10E bu cihaza iyi bir alternatif olabilir mi?
dogant Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 6.833 Makaleler 33 Çözümler 44 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2019 #2 Android cephesinde amiral gemileri 2 defa güncelleme alıyor. S8'e destek bitti mesela.
2 282004 Kilopat Katılım 8 Ekim 2019 Mesajlar 1.693 Makaleler 1 Çözümler 4 9 Aralık 2019 #3 Bütçe var ise İphone 11 derim XR yerine.
Y yok gibin bisi Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 684 Makaleler 1 Çözümler 2 9 Aralık 2019 #4 XR yerine i11 tercih edebilirsin güncellik açısından fakat XR iyi bir cihaz alınabilir.
H Honor20 Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 370 9 Aralık 2019 #5 282004 dedi: Bütçe var ise İphone 11 derim XR yerine. Genişletmek için tıkla... Hocam malesef o kadar aşamam.Normal bütçemi de zorlamış olacağım xr alırsam.Aralarında çok fark var mı? Beni 3-4sene götürse yeterli. dogant dedi: Android cephesinde amiral gemileri 2 defa güncelleme alıyor. S8'e destek bitti mesela. Genişletmek için tıkla... XR nasıl peki hocam sizce?6500TLye değer mi?
282004 dedi: Bütçe var ise İphone 11 derim XR yerine. Genişletmek için tıkla... Hocam malesef o kadar aşamam.Normal bütçemi de zorlamış olacağım xr alırsam.Aralarında çok fark var mı? Beni 3-4sene götürse yeterli. dogant dedi: Android cephesinde amiral gemileri 2 defa güncelleme alıyor. S8'e destek bitti mesela. Genişletmek için tıkla... XR nasıl peki hocam sizce?6500TLye değer mi?
foreignersgod Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.265 Çözümler 3 Yer Compton Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2019 #6 XR çok güzel cihaz. Şuan hem güncellik hem de fiyat bakımından iPhone tarafında en iyisi. Tavsiye ederim. Yakın zamanda arkadaşım aldı çok memnun.
XR çok güzel cihaz. Şuan hem güncellik hem de fiyat bakımından iPhone tarafında en iyisi. Tavsiye ederim. Yakın zamanda arkadaşım aldı çok memnun.
2 282004 Kilopat Katılım 8 Ekim 2019 Mesajlar 1.693 Makaleler 1 Çözümler 4 9 Aralık 2019 #7 Honor20 dedi: Hocam malesef o kadar aşamam.Normal bütçemi de zorlamış olacağım xr alırsam.Aralarında çok fark var mı? Beni 3-4sene götürse yeterli. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle fark anlaşılacak bir durum yok iPhone 11'i önermemin sebebi güncel olması kamera ve bataryanın iyileştirilmiş olması.
Honor20 dedi: Hocam malesef o kadar aşamam.Normal bütçemi de zorlamış olacağım xr alırsam.Aralarında çok fark var mı? Beni 3-4sene götürse yeterli. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle fark anlaşılacak bir durum yok iPhone 11'i önermemin sebebi güncel olması kamera ve bataryanın iyileştirilmiş olması.
Vesprimus Megapat Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 870 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İndie Game Developer 9 Aralık 2019 #8 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yardımcı olucaktır. Eğlenceli video
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yardımcı olucaktır. Eğlenceli video
Y yok gibin bisi Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 684 Makaleler 1 Çözümler 2 9 Aralık 2019 #9 Honor20 dedi: Hocam malesef o kadar aşamam.Normal bütçemi de zorlamış olacağım xr alırsam.Aralarında çok fark var mı? Beni 3-4sene götürse yeterli. XR nasıl peki hocam sizce?6500TLye değer mi? Genişletmek için tıkla... XR fazlası ile seni götürecektir. S10E de bütçe dostu bir cihaz günümüz standartlarında bir bak derim.
Honor20 dedi: Hocam malesef o kadar aşamam.Normal bütçemi de zorlamış olacağım xr alırsam.Aralarında çok fark var mı? Beni 3-4sene götürse yeterli. XR nasıl peki hocam sizce?6500TLye değer mi? Genişletmek için tıkla... XR fazlası ile seni götürecektir. S10E de bütçe dostu bir cihaz günümüz standartlarında bir bak derim.
H Honor20 Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 370 9 Aralık 2019 #10 yok gibin bisi dedi: XR yerine i11 tercih edebilirsin güncellik açısından fakat XR iyi bir cihaz alınabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam normal bütçemin üstünde xr da malesef ama değecekse çıkacağım yoksa iphone 8plus almayı düşünüyordum ama o da eskidi. Vesprimus dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yardımcı olucaktır. Eğlenceli video Genişletmek için tıkla... Tamam hocam izleyeceğim teşekkürler 282004 dedi: Kesinlikle fark anlaşılacak bir durum yok iPhone 11'i önermemin sebebi güncel olması kamera ve bataryanın iyileştirilmiş olması. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim iphone 8 plus almaktansa bu cihaza yöneldim bütçemi zorlayarak.
yok gibin bisi dedi: XR yerine i11 tercih edebilirsin güncellik açısından fakat XR iyi bir cihaz alınabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam normal bütçemin üstünde xr da malesef ama değecekse çıkacağım yoksa iphone 8plus almayı düşünüyordum ama o da eskidi. Vesprimus dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yardımcı olucaktır. Eğlenceli video Genişletmek için tıkla... Tamam hocam izleyeceğim teşekkürler 282004 dedi: Kesinlikle fark anlaşılacak bir durum yok iPhone 11'i önermemin sebebi güncel olması kamera ve bataryanın iyileştirilmiş olması. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim iphone 8 plus almaktansa bu cihaza yöneldim bütçemi zorlayarak.