IPhone XR nasıldır?

Normalde 8plus almayı düşünüyordum
8 Plus hiç alma bence. Kasa her zamanki gibi aynı. Sana çok itici gelecek emin ol. Alanlardan hep duyduğum bu. XR seni çok çok uzun zaman götürebilecek bir cihaz. Apple cihazlarda güncellik çok önemlidir. Ayrıca kağıt üstündeki değerlerden çok kullanıcı olarak yorumlara bakmalısın. Kağıt üzerinde düşük gelen her değer eline aldığında güzel ve yeterli gelecektir sana emin ol.

Kardeşim birkaç sene kullanacağım diyorsan S10E'ye felan bulaşma. 5900 6000 TL'ye de rahatlıkla XR bulunuyor. İphone 11'in + sı olarak çift kamera gece çekimi, bir fazladan güncelleme alması ve 1 saat fazladan şarjı süresi mevcut. Harici olarak ekranı, ağırlığı bile aynı. XR al keyfine bak :)
Ben bütçe konusu yüzünden S10E’den bahsettim :)

iPhone Xs ve iPhone Xr arasında ciddi farklar bulunuyordu ama Xr çok daha iyi pil ömrüne sahipti. iPhone 11 ise Pro modellerle çok daha yakın bir akıllı telefon. Yine de pili Xr kadar dayanmıyor.

Eğer bütçeni gerçekten zorlamayacaksa iPhone 11 müthiş bir tercih olacaktır. Yine de Xr güçlü işlemcili, güçlü kameralı bir telefon ve 3 yıl daha performanslı çalışacaktır.
Ben de öyle düşünüyorum Hocam:) ekran çözünürlüğü biraz düşük gibi.Sizce rakiplerine göre çok geride mi ekran olarak?
VR başlığı kullanmayacaksan geride kalmıyor :) Ekran gayet kaliteli, gayet güzel.

iPhone Xs ve iPhone Xr arasında ciddi farklar bulunuyordu ama Xr çok daha iyi pil ömrüne sahipti. iPhone 11 ise Pro modellerle çok daha yakın bir akıllı telefon. Yine de pili Xr kadar dayanmıyor.

Eğer bütçeni gerçekten zorlamayacaksa iPhone 11 müthiş bir tercih olacaktır. Yine de Xr güçlü işlemcili, güçlü kameralı bir telefon ve 3 yıl daha performanslı çalışacaktır.

VR başlığı kullanmayacaksan geride kalmıyor :) Ekran gayet kaliteli, gayet güzel.
Teşekkür ederim cevap için.😄Hocam XR alacağım İphone 11 bütçemin çok yukarısında maalesef.Normalde bütçem 5000TL civarıydı ama android cihazlardan sıkıldığım ve uzun ömürlü olmasını istediğim için ios tercih edeceğim İphone 8 plus'ın eskidiğini düşündüğümden onu da almak istemedim bu yüzden bütçemi biraz zorlayıp Xr modelinde karar kıldım.

Bende şuan iphone 5 kullanıcısıyım (hala 😄) iphone 8 almayı düşünüyordum ama çerçevesiz olduğu için bütçeyi biraz daha zorlayıp xr almaya karar verdim. Apple'ın çerçevesiz en ucuz modeli ve diğer modellerine göre 'uygun' yapmak için kısılan özellikler benim işime yaramayın sadece süs olarak duracak şeyler. Bu yüzden iphone xs , 11 almayı düşünmüyorum. Bence xr yeterli bir telefon.

Küçük ekran için problem yaşamıyorsanız S10E'yi şiddetle tavsiye ederim. Anneme I11 almaya gittik ve mağazadan S10E alıp çıktık. Fiyat olarakta mükemmel.
Tavsiye için teşekkürler hocam.Ürün değişimi ile alacağım için bilindik bir mağazadan almak zorundayım orda s10e'nin fiyatı biraz fazla yüksek gibi geldi.(5500TL)
Bende şuan iphone 5 kullanıcısıyım (hala 😄) iphone 8 almayı düşünüyordum ama çerçevesiz olduğu için bütçeyi biraz daha zorlayıp xr almaya karar verdim. Apple'ın çerçevesiz en ucuz modeli ve diğer modellerine göre 'uygun' yapmak için kısılan özellikler benim işime yaramayın sadece süs olarak duracak şeyler. Bu yüzden iphone xs , 11 almayı düşünmüyorum. Bence xr yeterli bir telefon.
Bence de yeterli bir cihaz hocam.:)

Iphone'larda 5g desteği yok. Uzun süreli kullanmayı düşünüyorsanız bu önemli bir eksiklik olabilir. 2020 olmadı 2021 'de 5g başlar. 5g'nin getirdiği hız farkı, 4g ile mümkün olmayan uygulamalara imkan veriyormuş ayrıca daha yüksek frekansları desteklediği için daha geniş kapsama alanı, bağlantının kesintisiz olması gibi avantajları varmış.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı