iPhone XR neden bulunamıyor?

Hocam eğer satılmadıysa tabii ki bulabilirsiniz daha yeni üretimi durdu bizim MediaMarkt var, fakat o fiyata iPhone SE öneririm işlemcisi daha iyi, batarya ve ekran sıkıntı olmayacaksa onu al bence.

O zaman ben bir de hemen yarın MediaMarkt gideyim çok teşekkürler olmazsa SE alırımda onunda bataryası çok kötüymüş.

O zaman ben bir de hemen yarın MediaMarkt gideyim çok teşekkürler olmazsa SE alırımda onunda bataryası çok kötüymüş.

Hocam batarya ve ekran sıkıntı değilse direk SE alın zaten günlük ne kadar ve hangi uygulamaları kullanıyorsunuz? Ve illa iPhone olmak zorundamı bu bütçeye güzel Android telefonlarda var.

Android'di sevmiyorum SE de küçük diye bulamazsam XR ı SE alacağım.

Hocam bence küçük ekran sevmiyorsanız sırf iPhone olsun diye bence kullanmayın ve bu söyleyeceğim bir genelleme size söylemiyorum sırf iPhone alıp hava atayım diye iPhone almayın. Bu arada iPhone SE MediaMarkt gibi yerlerden almayın kazık fiyata satıyorlar internetten alın.

Hocam bence küçük ekran sevmiyorsanız sırf iPhone olsun diye bence kullanmayın ve bu söyleyeceğim bir genelleme size söylemiyorum sırf iPhone alıp hava atayım diye iPhone almayın. Bu arada iPhone SE MediaMarkt gibi yerlerden almayın kazık fiyata satıyorlar internetten alın.

Amacım hava atmak değil neden bir telefon ile hava atayım ki 2 tane Android kullanmıştım 2'sinden de mutlu değildim.

Amacım hava atmak değil neden bir telefon ile hava atayım ki 2 tane Android kullanmıştım 2'sinden de mutlu değildim.
Hocam hangi modeller? Evet İOS işletim sistemi daha stabil ve daha uzun ömürlü.

Ve size tavsiyede bulunayım eğer aksesuarlı kutu aldıysanız yanına 20W Apple orijinal şarj aleti alın kutunun içinden çıkan adaptör 3 saatte şarj edecektir 20W Apple şarj adaptörü 1 saatte 0'dan 100e kadar getirir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı