iPhone XR şarjı %99'da kalıyor

Evet bu özellik telefonlarda oluyor mesela eski sony telefonum vardı ve bu telefon %80 sonra adaptöden çektiği amper değerini düşürüyordu (uygulamalarla periyodik olarak kontrol etmiştim) ve bildirim ışığı prizden çıkar diye uyarıyordu.
Seni anlıyorum dostum bu zamanda iphone xr gibi telefon için kim endişelenmez ki?
Bi fiyata bak bide dolara

İyileştirilmiş pil şarjı ayarı açık. Konuyu açtıktan sonra biraz yabancı kaynaklara falan göz attım telefonu açıp kapatınca düzeliyor yazmışlardı telefonu açıp kapadıktan sonra şarj %100 oldu.

Şarj'da iken açıp kapatmak pek sağlıklı olmayabilir. Umarım sorununuz çözülmüştür.

Bu arada ücretsiz batarya değişimini kullanmanız mantıklı olabilir. %90 Pil sağlığında değişim gerekmez ama ücretsiz değişimin tarihi geçmeden kullanmak iyidir.

Bazen dedelerimizin yöntemleri işe yarıyor bunu kabul etmeliyiz. Aç-Kapa BASİT!!
Ha yine mi olmadı kafasına vur düzelecek
Beleş baldan tatlıdır demek istedi. Kısaca

Yok hocam şarjdayken kapatıp açmadım. %99 dolu yazıyordu şarjdan çıkartıp kapatıp açtım düzeldi.

Bir teknik servise gitmenizi öneririm. Ya da telefon değiştirmenizi.

Bazen dedelerimizin yöntemleri işe yarıyor bunu kabul etmeliyiz. Aç-Kapa BASİT!!
Ha yine mi olmadı kafasına vur düzelecek
Efendim, bu yöntem tüplü televizyonlar içindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…