iPhone XR tamir edilip mi satılmalı kırık halde mi?

ryukwnn

Centipat
Daha fazla  
Meslek
cyber security
Elimde bir adet iPhone XR var, bataryası şişik ve arka camı parampaça halde, ancak geri kalan her kısmı kusursuz çalışmakta.
Ben bu telefonu hurda fiyatına telefoncuya satsammı daha karlı olur yoksa tamir ettirip satsam mı?
Veyahut eğer biliyorsanız bu tarz sorunlu telefonları alan bir firma vs varsa oda çok iyi olur.
Hepinize şimdiden teeşkkür ederim.

Elimde bir adet iPhone XR var, bataryası şişik ve arka camı parampaça halde, ancak geri kalan her kısmı kusursuz çalışmakta.
Ben bu telefonu hurda fiyatına telefoncuya satsammı daha karlı olur yoksa tamir ettirip satsam mı?
Veyahut eğer biliyorsanız bu tarz sorunlu telefonları alan bir firma vs varsa oda çok iyi olur.
500 bataryaya gider arka kapak için 1000 gitse 1500 yaptırıp satman daha mantıklı olur telefoncuya satsan kendisi çok daha ucuza mal eder arka kapak ucuz 200-300 bir şey zaten işçilik alıyorlar sadece.

Hocam telefoncular genelde fiyatı her türlü öldürüyor, hele öyle paramparça telefona 300, 500 tl bile verebilirler, bana kalsa tamir ettiririm satmayı denerim verdiği fiyatlar beni tatmin etmezse sağlam telefon elimde kalır.

Kendin tamir edersen kar edersin ama tamir ettirirsen yine fazla para ödersin.

500 bataryaya gider arka kapak için 1000 gitse 1500 yaptırıp satman daha mantıklı olur telefoncuya satsan kendisi çok daha ucuza mal eder arka kapak ucuz 200-300 bir şey zaten işçilik alıyorlar sadece.

Hocam telefoncular genelde fiyatı her türlü öldürüyor, hele öyle paramparça telefona 300, 500 TL bile verebilirler, bana kalsa tamir ettiririm satmayı denerim verdiği fiyatlar beni tatmin etmezse sağlam telefon elimde kalır.

Tamamdır teşekkür ederim, kendim tamir edemem ancak tamir ettirip satabilirim.
Sağ olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı