iPhone XR vs Huawei P30

umutogut

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

3 yıldır kullandığım iPhone 7 telefonumda ahize sorunu ve batarya sorunu baş gösterdi. 1320 TL gibi bir maliyet çıkıyor yetkili serviste(320 TL batarya, 1000 TL ekran değişimi. Ahize için ekran değişiyor evet).

Şu an Teknosa'da bir değişim kampanyası var. Eski iPhone modelinizi götürdüğünüzde XR modelinde 875 TL + telefonunuza biçilen değer kadar indirim yapıliyor. ben de iPhone 7 var, 4780 TL gibi bir bedele denk geliyor. Aynı kampanyada P30 ise 3600 TL gibi bir bedele denk geliyor.

iPhone kullanıcısı olarak XR ile devam etmek isterim ancak arada ciddi fiyat farkı var. Avantaj dezavantaj olarak nasıl değerlendirirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Huawei, yazılım tarafında büyük eksikleri olan, fakat batarya, ekran konusunda başarılı bir üretici. iOS işletim sisteminden geçersen, alışman uzun sürmez.

iPhone XR, LCD ekranının yanı sıra, piyasanın en güçlü işlemcilerinden bir tanesini bulunduran, Face ID gibi başarılı korumaya sahip bir telefon. Batarya yönünden sıkıntı yaratabilir. Cevap basit, android mi, ios mi?

Dostum ahizende ne gibi bir sorun var bilmiyorum ama ahize icin ekran degismiyor. İphone 6 im degistirdim ve 100 lira para verdim hala kullaniyorum benimkinin sesi cok azalmisti artik goturdum patlamis.neyse konuya gelirsek XR diyorum

Fiyat açısından P30 daha mantıklı. S10E modeline de bakabilirsin. Ahize değişimi için nasıl ekran değişiyor anlam veremedim. İyice bu konuyu araştırın dediğiniz bana pek mantıklı gelmedi açıkçası. Iphone 7 modeli de hala seni uzun yıllar götürecek bir model. Uygun fiyata tamir yaparsan telefonu değiştirmeni önermem.

Gerekli yedek parcalari internetten alip kendiniz degistirebilirsiniz. Bu arada iphone ahize degisimi yapilabiliyor. Apple Store'dan kaziklanmayin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı