iPhone XR vs S21 FE vs P40 Pro

564300

Hectopat
iPhone XR.
iPhone 8.
iPhone 11.
S21.
S21 FE.
P40 Pro.
P40.
Arkadaşım telefon alacak ama iPhone 11e o kadar para vermek yerine S21 daha mantıklı değil mi?
Bakıyorum 11, XR, 8 bunlara göre bayağı geride kalmış ama iPhone seviyor neden iPhone aldığını da bilmiyor bence arkasındaki logodandır ama S21 daha kullanışlı olduğu gerçek hangisini alsın? Ben anlamam pek çok bu işlerden. Elmanın sadece iOS işletim sistemi başarılı bu telefonlarda.

Son düzenleyen: Moderatör:
@564300 Çok fazla oyun için kullanmayacaksa S22 öneririm.

8 Gen 1'li cihaz alınmaz.

iPhone XR.
iPhone 8.
iPhone 11.
S21.
S21 FE.
P40 Pro.
P40.
Arkadaşım telefon alacak ama iPhone 11e o kadar para vermek yerine S21 daha mantıklı değil mi?
Bakıyorum 11, XR, 8 bunlara göre bayağı geride kalmış ama iPhone seviyor neden iPhone aldığını da bilmiyor bence arkasındaki logodandır ama S21 daha kullanışlı olduğu gerçek hangisini alsın? Ben anlamam pek çok bu işlerden. Elmanın sadece iOS işletim sistemi başarılı bu telefonlarda.
Tam bütçe nedir ?

@BehzatAmirim MediaTek işlemcilere de cayır cayır yanıyor deniyor. Kendim Helio G80 kullanıyorum herhangi bir problemle karşılaşmıyorum. Nereye dayalı bu bilgiler orası muamma. 8 Gen 1 ile ilgili problem yaşayan görmedim.

Alakası yok hocam. MTK işlemciler eskiden ısınıyordu. Muamma falan değil. İşlemcı alev alıyor.

Samaungun ürettiği gen 1 sorunlu.

+ Samsung'un ürettiği Snapdragon 888'de ısınma sorunlu. Ama 8 Gen 1 kadar değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı