S21 FE vs iPhone 11 Pro Max

Fiyat değerlendirme dışı ise 11 Pro Max daha iyidir. S21FE çıktığı zamanda orta~üst arası bir konumdaydı. Amiral gemisi kesinlikle değildi. 11 Pro Max ise amiral gemisiydi çıktığında. 11 Pro Max'e bakacak olursak hem OLED ekrana sahip hem de iyi bir işlemciye sahip. Açık ara 11 Pro Max daha iyidir. Düz 11 olsaydı S21FE derdim.
S serisi amiral gemi sinifidir. Zaten telefonda da amiral gemi islemci kullanılıyor. Telefonun segmentini bwlirleyen en onemli sey de islemci zaten.

S serisi amiral gemi sinifidir. Zaten telefonda da amiral gemi islemci kullanılıyor. Telefonun segmentini bwlirleyen en onemli şey de islemci zaten.

MediaMarkt'ta bile S21 FE amiral gemisi diye belirtiliyor zaten. S21 FE bence de amiral gemisi sadece kasaya bakmamak lazım zaten benim için kasa önemli değil.

S serisi amiral gemi sinifidir. Zaten telefonda da amiral gemi islemci kullanılıyor. Telefonun segmentini bwlirleyen en onemli sey de islemci zaten.
Siz ne önerirsiniz

MediaMarkt'ta bile S21 FE amiral gemisi diye belirtiliyor zaten. S21 FE bence de amiral gemisi sadece kasaya bakmamak lazım zaten benim için kasa önemli değil.

Siz ne önerirsiniz
Kasa onemli ancak oyle abarti kalitesiz bir kasa yok. Fotografta gorundugunden daha iyi oldugunu soyleyebilirim. P*co ile ornek vereyim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Siz ne önerirsiniz
Guncel S21 Fe kullanicisiyim ve s21 fe oneririm.

12 serisinin altında bir iPhone cihaz almanın pek bir mantığı kalmadı gerçi üstünü almanın da pek bir mantığı kalmadı.

@slayer644 hayır test etmedim. YouTube'da testleri var.

@slayer644 hayır test etmedim. YouTube'da testleri var.

Hocam bu adam kaynakların hepsini yüklememiş bu yüzden optimize çok kötü o yüzden size sordum.

@slayer644 maalesef test etmedim ama S21 Ultra kasasında bile açılışı 55 FPS ile yapıp yarım saat sonra 20 FPS sınırına düşüyor.
Genshin Impact oynayacaksanız uzak durun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı