Gözümle gordum hocam zaten. Arka 6s+ aldık. Çocuk bir hevesle çalışarak aldığı parayı getirdi nakit, adamdan aldık bir gittik eve kamera titreşim, ekranda çizgiler Allah'tan dedi duzelttirdi. Bulasilmaz ya haklısınız dibine kadar.
Şimdi arkladaslar şunda bir karar kılalım.
SE2'nin artıları güncelleme XS'e göre biraz daha güncelleme alacak, daha güncel bir telefon. Yeni olduğu için parçaları XS'e göre biraz daha az değişmiştir mantıken. Yani bunun temizini bulmak XS'e göre daha kolay.
Eksileri, düşük batarya, küçük ve LCD ekran.
XS'in artıları, SE2'ye göre OLED ve büyük ekran, daha fazla batarya.
Eksileri, güncelleme desteği almaması ya da SE2'ye göre daha önce güncelleme desteğinin bitmesi (ki hâlâ 7-8+ bile güncelleme almamasına rağmen kasmayan akıcı taş gibi telefonlar.) SE2'ye nazaran eski bir telefon olduğu için temizini bulmakta bir tık zor.
Siz kendiniz bir telefon secseydiniz bu şartları göz önünde bulundurarak ne yapardınız?
@Kingsemih @AAAİB @Pentium D @517298 @Hamza Ensar Sağlam @UmutTN @erenkadiraktas1
@KİNGSEMİH
Bu arada XS ile SE2 arasında en az 4-5k fark var ben SE2 alıyorum arkadaşlar eski ve bataryası değişmemiş bulması o kadar zor telefona o kadar para vermeyecegim herhalde.
Ben XS , SE2 arasında kalmıştım yeni telefon alacağım zaman. Daha güncel ve yeni bir telefon olduğu için (yeniden kastım XS'e göre parçası değişmemiştir vs.) SE2 aldım gayet memmunum.