iPhone XR'dan 11e geçilir mi?

crayster

Hectopat
Daha fazla  
Elimde XR 128 var arkadaşımda 13 alacak. Onda şu an 11 64 GB var 11 ile XR takas yapalım üstüne 2.000TL ver. Sizce mantıklı mı?

Elimde XR 128 var arkadaşımda 13 alacak. Onda şu an 11 64 GB var 11 ile XR takas yapalım üstüne 2.000TL ver. Sizce mantıklı mı?
Telefon değişecekseniz ve bu iphone olacaksa şuan minimum 13 alın.Elimde 11 var pil sağlığı iki gün önce 81di şuan 79.Asla 11’e geçmeyin xr la hemen hemen aynı cihaz

Bana dislike atan arkadaşlar mesajı iyi okusun. Üstüne 2000 TL verilip geçilir mi diyor. 2. el fiyatlarına bakın bakalım ne kadar fark var XR ile 11 arasında. Sanki ben 11'in nasıl çöp bir cihaz olduğunu bilmiyor muyum? Arkadaş sıfırdan 11 alacak olsa gider S23 falan öneririm. Ama sıfırdan alma gibi bir durum yok. Şu sitede kafasına göre dislike atan arkadaşlara bayılıyorum nasıl bir kafaysa.

Bana dislike atan arkadaşlar mesajı iyi okusun. Üstüne 2000 TL verilip geçilir mi diyor. 2. el fiyatlarına bakın bakalım ne kadar fark var XR ile 11 arasında. Sanki ben 11'in nasıl çöp bir cihaz olduğunu bilmiyor muyum? Arkadaş sıfırdan 11 alacak olsa gider S23 falan öneririm. Ama sıfırdan alma gibi bir durum yok. Şu sitede kafasına göre dislike atan arkadaşlara bayılıyorum nasıl bir kafaysa.
Herkes herkesle aynı fikirde olmak zorunda değil dostum.

Haklısınız sizde hocam sağlamsa alınabilir ama hafıza konusu da biraz kötü oluyor eğer idare edebilecekse telefon da sağlamsa geçilebilir dediğiniz gibi.

Herkes herkesle aynı fikirde olmak zorunda değil dostum.

Bu olay fikir meselesi değil. Telefonu alacak olan arkadaş için iyi mi kötü mü olur meselesi. XR şu an 2. elde 8 bandında satılırken iPhone 11 13-14 bandında satılabiliyor. Arkadaş 2000 TL verip 11 geçse sonrasında 2. elde satsa yine karlı çıkıyor işten.

11 çok eskide kaldı artık performansı düşük kalıyor, en kötü 13 almanızı tavsiye ederim 35k ya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı