IPhone XS ekranının LCD mi yoksa OLED mi olduğu nasıl anlaşılır?

Mek4st4r

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba kupon koduyla yenilenmiş bir iPhone XS aldım ekran kontrolü yaparken sanki LCD ekran gibi ekranın her yerinde ışık gözüküyor. Yenileme raporunda cihaz ekranı orijinal diyor. Ekranın LCD mi OLED mi olup olmadığını nereden anlayabilirim?

hocam öyle telefon gönderiyolar ki ilk telefon mükemmel kozmetikteydi ama hem çizikti hem ekranı sorunluydu hem de şarjında falan sorun vardı ama ekranı oleddi. şimdi bunu kuruyorum bunun kozmetiği harika tek çizik yok henüz diğer fonksiyonlarını test edemedim ama ekranı lcd takmış kansızlar.

Öyle yapıcam bi üç dört gün kullanıcam dokunmatiği de çok hassas değil gibi biraz sert basınca algılıyor ama ikinci telefonu gönderirken de 5 günde göndermeleri gereken cihazı tam 15 günde gönderdiler yine öyle bir mağduriyet de yaşamak istemiyorum. Para iadesinde de bir sürü insanı mağdur etmişler paralarını vermemişler ondan da çekiniyorum.Lanet ettim yani. hocam sokağından bile geçmeyin böyle şirketlerin.
Şirket ne bu arada? Se 2020 almayı düşünüyordum.

Şirket ne bu arada? SE 2020 almayı düşünüyordum.

Hocam EasyCep. Sokağından bile geçmeyin saatlerdir cihazla uğraşıyorum cihaz bozuk. Şarja takınca cihaz 3 5 dk çalışıyor sonra kapanıyor yeniden başlatıyor sürekli kendini. Şarjdan çıkarınca hiç çalışmıyor sürekli kendini yeniden başlatıyor. Bozuk cihaz göndermiş kansızlar. İlk cihaz aldığımda da ekranında şarjında anakartında sıkıntı vardı garantiye gönderdim yapamadılar şikayet zoruyla değişim kupon kodu verdiler -aylarca çektiğim rezilliği anlatmıyorum bile-. Telefonu ayın 15'inde sipariş verdim daha bugün elime ulaştı ki normalde 1 5 iş günü içerisinde kargo çıkışı yaptıklarını iddia ediyorlar. Telefonu alana kadar şirkette konuşmadığım departman kalmadı yöneticileriyle bile konuştum ve sonuç ortada telefon bozuk. Para iadesi isteyeceğim ama aylardır para iadesi yapmadıkları insanlarla dolu şikayet platformları ben de bundan korktuğum için iade yerine değişim isteyeceğim. Ne Getmobil ne EasyCep ne bir başkası kesinlikle ama kesinlikle yenilenmişten uzak durun hocam. İki kuruş fazla verin güvenilir olanını alın, iki ay fazla para biriktirin o fiyata başka marka ve model sıfır cihaz alın. Kesinlikle ama kesinlikle yakanızı kaptırmayın her türlü mağdur edilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı