iPhone XS için Deji marka batarya alınır mı?

Mek4st4r

Decapat
Daha fazla  
Yaklaşık 5-6 ay önce yenilenmiş iPhone XS aldım. İnternette 12 saat şarjın gittiğini okudum ama ben 10 saat geçmeden iki kez cihazı şarj ediyorum. Pil sağlığı da henüz %97.
Garantisi bittikten sonra pilini değiştirmeyi düşünüyorum ama orijinal Apple pilinin kapasitesi az olduğu için Deji pilini kullanmak istiyorum. Orijinal pil olmadığı için cihaza herhangi bir sıkıntısı olur mu Deji pilin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 5-6 ay önce yenilenmiş iPhone XS aldım. İnternette 12 saat şarjın gittiğini okudum ama ben 10 saat geçmeden iki kez cihazı şarj ediyorum. Pil sağlığı da henüz %97.
Garantisi bittikten sonra pilini değiştirmeyi düşünüyorum ama orijinal Apple pilinin kapasitesi az olduğu için Deji pilini kullanmak istiyorum. Orijinal pil olmadığı için cihaza herhangi bir sıkıntısı olur mu Deji pilin?

Ben asla yan sanayi ürün tavsiye etmiyorum kendimde asla kullanmıyorum ama eğer orijinale yetecek durumunuz yoksa Deji alabilirsiniz en iyi yan sanayi ürün.

Deji yan sanayi olarak en iyisi diyorlar.
Evet ben de öyle duydum hem Mah olarak da daha yüksek fakat yan sanayi olduğu için çekincelerim var

12 saat ekran süresi alman pek mümkün değil yeni pil alsan bile. 6-7 saat falan alabilirsin yüksek ihtimal.
Hmmm şuanda da öyle ama deji bildiğim kadarıyla 3210 Mah güçlendirilmiş pil yapmış belki onu kullanırsam daha uzun süre gidebilir diye düşünmüştüm

Ben asla yan sanayi ürün tavsiye etmiyorum kendimde asla kullanmıyorum ama eğer orijinale yetecek durumunuz yoksa Deji alabilirsiniz en iyi yan sanayi ürün.
Orijinal almak istiyorum ama orijinal pil ~2620 Mah civarında ve cihazı yoğun kullanıyorum bu yüzden şarjının biraz daha gitmesini istediğimden deji pili düşündüm. Peki deji pili Taktığımda cihazın performansında vs herhangi bir sorun yaratır mı hocam bununla alakalı ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Evet ben de öyle duydum hem Mah olarak da daha yüksek fakat yan sanayi olduğu için çekincelerim var

Hmmm şuanda da öyle ama deji bildiğim kadarıyla 3210 Mah güçlendirilmiş pil yapmış belki onu kullanırsam daha uzun süre gidebilir diye düşünmüştüm

Orijinal almak istiyorum ama orijinal pil ~2620 Mah civarında ve cihazı yoğun kullanıyorum bu yüzden şarjının biraz daha gitmesini istediğimden deji pili düşündüm. Peki deji pili Taktığımda cihazın performansında vs herhangi bir sorun yaratır mı hocam bununla alakalı ne düşünüyorsunuz?
hocam hiç yan sanayiye bulaşmadım bence orijinalden devam edin

Evet ben de öyle duydum hem mAh olarak da daha yüksek fakat yan sanayi olduğu için çekincelerim var

Hmmm şu anda da öyle ama Deji bildiğim kadarıyla 3210 mAh güçlendirilmiş pil yapmış belki onu kullanırsam daha uzun süre gidebilir diye düşünmüştüm

Orijinal almak istiyorum ama orijinal pil ~2620 mAh civarında ve cihazı yoğun kullanıyorum bu yüzden şarjının biraz daha gitmesini istediğimden Deji pili düşündüm. Peki Deji pili Taktığımda cihazın performansında vs herhangi bir sorun yaratır mı hocam bununla alakalı ne düşünüyorsunuz?

Şu an kaç saat ekran süresi alıyorsun normal kullanımda?

Şu an kaç saat ekran süresi alıyorsun normal kullanımda?
Aslında normal kullanım diyemem telefon elimden düşmüyor neredeyse 6.5 saat civarı diyebilirim

Gayet iyi ekran süresi alıyorsun. Boşuna yan sanayi pil takıp cihazın içine etme. Daha kötü olma ihtimali daha yüksek.
Ben de öyle düşünmüştüm hocam pil seviyesi de 3.5 ay kadar 100 dü sonra 99 oldu garantiye gönderdikten sonra 98 oldu şimdi de 97. 80 85 e kadar idare edip orijinal pil taktıracağım. Çok teşekkürler fikirleriniz için

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı